keskiviikko 2. lokakuuta 2019

Ensimäiset kuvat syyspoikasista

Reipas viikko sitten Modig synnyti neljä poikasta, joista yksi oli kuollut synnytyksessä, mutta loput kolme voivat hyvin. Siitä päivä eteenpäin ja Sinco synyti neljä poikasta, jotka kaikki myös hyvin voivia.
Nyt poikaset ovat ylittäneet jo viikon iän ja kaikki seitsemän ovat selvinneet ensimmäisestä, siitä kriittisimmästä viikostaan. Muutama Sincon poikasista oli viime viikon lopuilla eksynyt pesästä ulos, mutta siitäkin selvittin säikähdyksellä. Tänään aamusta osa poikasista oli avannut jo hieman silmiään ja siinä riittääkin ihmettelemistä kun kuulon lisäksi alkaa nähdä ympärillä olevaa maailmaa. 
Kun tänään annoin aamupalat mammapupuille ja nappasin samalla poikaset hetkeksi pois pesästä ja nappasin heistä ensimmäiset kuvat. Varsin veikeitä tapauksia! Modigin poikasissa on yksi uros ja kaksi naarasta. Sincolla samaten yksi uros ja naaraita löyty kolme. Uroksista on tullut yllättäen tähän mennessä jo kolme kyselyä, kun taas naaraista ei yhtäkään. Toivoisinkin että kaikki kiinnostuneet lähettäisi tämän kuun loppuun mennessä kyselyt poikaisista. Sillä marraskuussa poikasiin pääseekin jo tutustumaan ja silloin aletaan myös vähitelen katsoamaan mikä poikanen voisi sopia mihinkin kotiin. 

Tulen laittamana poikasista ja varausasioita lisää kotisivuilleni.

Modigin poikaset


musta otter/tan uros & naaras
musta otter/tan viittakuvio, naaras

Sincon poikaset



musta ja musta x-kirjava naaraat
musta otter, naaras & musta otter, uros (rex-turkkinen)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni