tiistai 22. lokakuuta 2019

Kolmen tiimi ja syksy

Tarkoitus oli kuvata tänään poikasten kasvukuvat ja julkaista ne täällä blogissa. Ulkona on kuitenkin nyt niin tuulinen sää että valokuvaushetki siirtyy myöhemmälle. Laitetaan kuitenkin tähän väliin tulemaan kuvia ja kuulumisia Efystä, Vitanista ja Marilista. He ovat kanilassani asuva lemmikkipupu kolmikko. 

Efy on kolmikon vanhin, hän tuli elokuussa kuuden vuoden ikään. Energiaa löytyy, ja jänismäisiä aivoituksia riittää lähes jokaiseen päivään. Efy on tosiaan risteytyskani, josta löytyy suvun puolesta belgianjänistä ja kääpiöjänistä. Jänismäisetpiirteet näkyy Efyssä ja hän onkin tämän kolmikon pomo. 
Vitani on Efyn lapsen(Toften) lapsi ja hänellä on nyt ikää kolme ja puolivuotta. Vitani on ehdottomasti yksi älykkäimmistä ja oppivaisimmista kaneistani. Eikä tietystikkään ihme, hänen isänsähän on paljon julkisuutta saanut temppukani Taawi!
Kolmikon nuorin on viime vuonna syntynyt Maril, hän on Vitanin lapsen(Kuutan) lapsi. Tämän kesän aikana Maril on selättänyt loputkin murrosiästä ja häntä voi vihdoin kutsua aikuiseksi kaniksi. Lähtökohtaisesti kaneillani on ollut aina hurjan helppoja kasvupyrähdyksiä, mutta Marilin kohdalla vaadittiin kyllä hieman enemmän pinnaa ja luovaa ajattelua. Matoista lähtien kaikki mahdollinen tuhottava sai kyytiä. Ja entä se valeraskailuiden määrä tänä keväänä, huh! Onneksi kanit kasvavat nopeasti. Super kiitokset kuuluu myös Efylle ja Vitanille, jotka ovat näyttäneet hyvää kanin esimerkiä Marilille. Hänestä on kasvanut todella ihana aikuinen kani.

Vielä olisi seitsemästä aikuisesta kanista kuvia käsiteltävänä, eli pian kuullaan taas lisää syksykuulimisia!

Lavella's Expiz Fizz-goy "Efy"










Lavella's The Dragons Daughter "Vitani"










Lavella's Veuve Clicquot "Maril"








1 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni