torstai 7. marraskuuta 2019

Seitsemän valloittavaa persoonaa

Sulan näille poikasille! He tulevat viikonloppuna jo seitsemän viikon ikään, ja alkavia luonteenpiirteitä näkyy heistä jo todella hyvin. Luonteiden pohjalta poikasille on nyt valittu kodit, ja varauksia lähdetty laittamaan varausmaksujen myötä lukkoon. Tällä erää näyttää siltä että kaikille poikasille on kodit tiedossa. Ilmoittelen tietysti heti jos muutoksia tulee varauksiin.

Eilen saatiin myös vahvistus rokotusasioista. Rokotuspullo on saapunut klinikalle ja poikaset saavat rokotuksen marraskuun viimeisellä viikolla. Näin ollen he ovat suunnitelmien mukaan valmiita maailmalle joulukuun ensimmäisellä viikolla. Luovutsupäivistä sovitaan sitten lähempänä. Kävin eilen kirjoittamassa työsopimuksen uudella työpaikalla ja nyt odottelen tietoa työvuoroistani. Pystyy sitten suunnittelemaan paremmin tulevaa ja myös näitä kaniasioita, kun tietää missä minun tulee olla milloinkin. 

Alla vielä pienesti kaikista poikasista ja heidän alkavista luonteista.

Modig x Hector poikueessa varttuu yksi uros ja kaksi naarasta. Vaikka he ovat täyssisaruksia toisilleen, on jokainen poikanen silti täysin oma persoonansa. Belgianjänispiirteet näkyvat heistä hyvin ja kuvia seuranneet ovat varmasti huomanneet että nämä poikaset ovat ryhdikkäitä ja kovia poseeraamaan kameralle. Tämän lisäksi heistä löytyy myös paljon muita hienoja piirteitä.
Poikueen ainoa uros Geocentric on ilmetty isänsä. Hän on seurallinen, mukavalla tavalla aktiivinen, mutta hän on myös ihanan rauhallinen. Hyvin tasapainoisen oloinen urospoikanen, jonka uskon olevan ihmisläheinen ja ystävällinen aikuisenakin.
Poikueen kaunis Heliocentric naaras on ehdittomasti määtätietoisin ja itsenäisin. Hän on päättäväinen, rohkea ja menevä poikanen. Hänen uskon olevan hyvin lupaava esteille, jos vain tämä ihana päättäväisyys säilyy hänessä yli murrosiän.
Toinen naarasita on Solar System. Hän on siskoaan hieman leppoisampi, mutta veljeään menevämpi. Luonteeltaan hyvin sosiaalinen, sellainen joka hakeutuu paljon seuraani. Tältä nuorelta ei puutu myöskään rohkeutta tai seikkailun halua, välillä tuntuu että sitä on jopa vähän liikaakin.

Sinco x Nipa poikueesta löytyy neljä tummaa poikasta. Nopeasti katsottuna voisi ajatella että he ovat kaikki keskenään samanlaisia, mutta tarkemmin katsottuna he ovatkin jo pelkästään ulkonäöllisesti täysin erilaisia. Ulkonäöllisesti, kuin myös luonteeltaan täysin uniikkeja yksilöitä.
Get Back Gorgeous eli tutummin Blacki on poikueen rohkein ja tekee useasti ensimmäisenä kaiken, muiden poikasten seuratessa perässä. Hän on tässä vaiheessa kasvua hyvin seurallinen ja tasapainoisen oloinen. 
Touch of Silver eli pikku viirunaama on Blackin vastakohta. Hän tarvitsee aikaa uudessa ympäristössä, hän ei ole se kaikista rohkein poikanen. Mutta tämä on myös hänen valttinsa, kun pikku viirunaama kokee olevansa turvallisessa ympäristössä hän tuo kaikki ne parhaat piirteensä esille. Hän on seurallinen ja ehdottomasti uteliain tämän poikueen poikanen.
No Yellow Gigs eli Tirri on pieni kani reippaalla luonteella. Hän on eloisa ja liukas kuin saippua. Kuvauspöydän päältä hän hyppii hetkessä alas, ja uudessa paikassa ei ihmetellä vaan suunta on aina eteenpäin. Voisin uskoa että Tirristä kasvaa vahvapersoona, mutta voi olla että hänestä tulee leppoisa touhuilija. Hyvin kahden vaiheillä kumpaan hän kallistuu.
Curl Control on poikueen ainoa uros ja myös poikueen ainoa rex-turkkinen poikanen. Tätä poikasta olen kutsunut ulkonäkönsä puolesta Konnaksi. Konna on hyvin positiivisella asenteella varustettu pokanen. Hän on seurallinen, mutta myös pieni seikkailija. Konnan meininkejä seuratessa tulee aina hyvälle mielelle.

Modigin poikaset

Lavella's Geocentric, uros


Lavella's Heliocentric, naaras


Lavella's Solar System, naaras
Sincon poikaset

Lavella's Get Back Gorgeous, naaras


Lavella's Touch of Silver, naaras


Lavella's No Yellow Gigs, naaras


Lavella's Curl Control, uros0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni