maanantai 16. maaliskuuta 2020

Nasun poikaset, yksi koditta!

Nasun poikaset tulevat tällä viikolla kuuden viikon ikään. Poikasten isän Leevin omistaja kävi viime viikolla moikkaamassa poikasia ja sain vierailulta ihania fiilistelykuvia. Viime viikolla kävi myös kolmas perhe tutustumassa ja ihastumassa poikueen poikasiin. Voisimpa sanoa, että nyt ovat kaikki etukäteen kyselleet käyneet ja pian päästään valitsemaan mihin kotiin kukakin muuttaa.. mutta yksi mutka tuli matkaan ja jouduttiin tekemään neljännen kiinnostuneen kanssa varaukseen peruutus. Näin ollen yksi Nasun ja Leevin poikanen on vailla rakastavaa kotia. 
Vielä emme ole lyöneet lukkoon mitään siitä mihin kotiin kukakin poikanen muuttaa, mutta se tulee tapahtumaan nyt ihan lähi viikkoina. Toivottavasti löydetään uusi neljäs kiinnostunut ja hän pääsee mukaan poikasen valintaan. Poikasille katsotaan tuttuun tapaan luonteen mukaan se sopiva koti, eli näin taataan että perhe löytää oikean kaninsa ja kani sen oman perheensä. 

Jos kiinnostus heräsi lemmikkikanista, pääsee Nasun ja Leevin poikueesta lukemaan lisää TÄÄLTÄ. Heihin on tosiaan mahdollista päästä tutustumaan ja ihastumaan vaikka jo tällä viikolla Espooseen.

Muuten arki rullaa hyvin, olin koko aamupäivän kanien kanssa ulkona. Nyt löytyy paljon lisää uusia kuvia käsiteltäväksi ja julkaistavaksi. Kävimme myös belgianjänispoikasten kanssa ulkona trampoliinin päällä, sieltä tuli otettua varsin hauskoja iloloikka kuvia! Belgianjänispoikasista yksi poikanen on muuten vielä koditta, eli heistäkin voi laittaa kyselyitä tulemaan. 

Kuullaan toivottavasti taas pian!

Nasun poikaset

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni