keskiviikko 14. joulukuuta 2022

Hetkiä syksyltä

En taidakkaan muistaa milloin olisi ollut näin paljon lunta maassa tähän aikaan vuodesta! Jo houkuttaisi alkaa julkaisemaan talvisissa maisemissa otettuja lumitemmellys kuvia, mutta josko vielä hetken malttaa mieltä. Syksyisiä kuvia näyttäisi vielä riittävän ainakin parin postauksen verran. Kevyen pakkasen ja lumen keskellä, on ihana palata näihin syksyn värikkäisiin hetkiin.

Syksyisiä kuvia napatessa lähes kaikilla kaneilla tuntui olevan enemmän tai vähemmän karvanvaihtoa päällä. Kun yhtenä päivänä päätit että huomenna mennään valokuvailemaan tämän kanin kanssa, seuraavana päivänä karvanvaihto olikin pamahtanut valtoimenaan päälle. Onneksi he ovat kovin suloisia poseerailemaan niin pöllyävä ja epätasainen karva ei ehkä niin paljoa haittaa. 

Kaneilla menee kaiken kaikkiaan hyvin. Ei tunnu lumi tai pakkanen heitä haittaavan. Ulkoillessa vauhtia ja energiaa löytyy vanhemmalta kuin nuoremmaltakin jänöltä. Kerran viikossa olen pyrkinyt pitämään treenipäivää estekaneilleni sekä satunnaisia peltojuoksutuksia. Tuo peltojuoksutus on ollut kaneista ihan top juttu ja onhan se myös minusta hurjan kivaa seurattavaa. Olen julkaissut klippejä TikTokkiin rabbits.smiles nimellä, sieltä voi käydä kurkkimassa peltojuoksutus videoita.

Joulu lähestyy vauhdilla ja ensi viikolla olisi kanilan joulusiivous edessä. En vielä tiedä millaista jouluspesiaalia tälle vuodelle tulen kehittämään, mutta uskoisin että toteutukseen lähtee tuttu ja turvallinen kanilan jouluvideon. Kenties siihen voisi tänä vuonna tuoda enemmän joulusiivousta ja valmisteluita mukaan. Katsotaan mitä sitä ensi viikolla keksii lopulta videoida!

Hector






Lavellas Toconce "Janos-Jänis"



Lavellas The Melody of Circus "Kipinä"





Sundahls Modig "Modig"


Lavellas Jewfro "Jeppe"



Lavellas Helter-Skelter "Dome"





0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni