tiistai 13. maaliskuuta 2012

Estetreenit Helsingissä!

Mentiin sunnuntaina Anneten kanssa estetreeneihin Konalaan. Minulla oli mukana Ada ja Stig, Annetella oli Liibo, Enia, Kira ja Deela. Menomatkalla jäätiin liian aikaisin pois bussista, sen jälkeen eksyttiin. Onneksi lopulta löydettiin treenipaikalle. Siellä aloitin opettamaan Stigiä, eikä mennyt kauaa kun se hyppi jo pari vaikean korkuista estettä ja keskivaikean kokoisia esteitä! Lopuksi oli epäiviralliset kisat, Stigi oli alottelija suorassa kokeilemassa. Siellä meni hyvällä vaudilla, tuli kuitenkin yksi tyhmä virhe. Äijä voitti kuitenkin kuman suorituksestaan. Ada kisasi vaikeassa suorassa ja slaalomissa. Vaikea mentiin mukavasti ja oltiin toisia, slaalomissa tehtiin yksi virhe.


Tein Stigille ja Tootille oikein isot lapavaljaat. Olivat aika helppotekoiset, eikä aikaakaan kulunut paljoa niiden tekoon. Mallia otin meidän ainoista lapareista jotka ovat kokoa s.
Jänskätti hieman että ovatko sopivat meidän poitsuille. En nimittäin mittaillut minkä kokoiset pitäisi, olla tein vain.

Kun olivat valmiit ja pääsin kokeilemaan, niin molemmille sopii oikein hyvin! Voisin tehdä vielä toiset m-kokoiset valjaat, pitää vain ottaa itseäni niskastakiinni että jaksan tehdä! Tässä on vielä kuvat miltä näyttävät kokonaisuudessaan ja kanin päällä.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni