sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

JV 2012 - Miten meillä meni?

Lähdimme siskoni kanssa jo perjantaina kohti Tamperetta, mukanamme oli 18 kania. Uml meiltä meni 4 kania ja pet-luokkaan 1 kani. Mukana oli myös Mein ja Jemyn poikaset, jotka saivat tatuoinnit korvaansa.
Junamatkat sujui suht hyvin ja saatiin kanit Toijalaan, josta suuntasimme Hannan mummolaan yöksi. Aamulla haimme Anneten ja Annikan Tampereen juna-asemalta, sen jälkeen aloimme suuntaamaan näyttelypaikalle kanien kanssa.
Päivä sujui hyvin ja oli mukava jutustella ja vaihtaa kuulumisia ihmisten kanssa, joita ei ole hetkeen nähnyt. Petissä minulla oli pikku Kemu joka sai 93,5p ja oli baby urosten lkv1. Ulkomuodossa tulokset vähän vaihteli. Hämmennyin hieman kun kanit joiden oletin pärjäävän hyvin vetivät aivan pohjalukemat. Tällä kertaa ei tuomarit oikein olleet mielissään näistä kahdesta, jotka ovat yleinsä saaneet oikein hyvät pisteet. No mutta yllätyksiä tuli vielä lisää.. Sillä ne kanit jotka eivät olleet mielestäni niin hyvässä näyttely kunnossa saivat 94p ja 94,5p! Nämä kaksi olivat Sintya ja Donfero, minun kasvatti ryssäni. Päästiin sitten palkintolistalle, niin ja Sintya sai "Paras vsp oleva venäläinen" lahjoitus palkinnonkin! Eli ei aivan turha reissu ollut. Otin myös näyttelyistä mukaan pitkään odottamani Hopeakuun venäläiskasvatin.
Suuntasimme lauantai iltana Hannalle hyöksi Hattulaan. Poikaset pääsivät yöksi häkkeihin, ettei niiden tarvinnut olla boksissa. Aamulla suuntasimme Hämeenlinnaan, josta haimme samalla Miina tyttösen. Se muuttaa meille nyt asumaan. Hämeenlinnan juna-asemalta lähdimme kohti Pasilaa, jossa kyyti odotti meitä. Sieltä lähdimme sitten kotia kohti.

Tässä vielä kuvia. Kaikki kuvat © Hanna S.
Hopeakuun Jill
Donfero & Kemu
Meiltä uusiin koteihin lähtevät poikaset.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni