perjantai 20. huhtikuuta 2012

Uusi koppi


Tänään kävimme hakemassa kaksikerroksisen kopin Espoosta Ch:n luota. Sain kopin aivan ilmaiseksi, sillä he muuttavat eivätkä sitä enään voi pitää. Hurautettiin sitten tossa iltapäivällä hakemaan koppi peräkärryn kanssa. Mukaan lähti myös isoja putkia, sun muita viihdykkeitä kaneille. Sain myös jonkun verran komppareita.

Siinä juteltiin sitten Ch:n kanssa mitä tehdään Peican astutuksen kanssa. Pohdittiin että tehdäänkö poikaset vai ei. Silti kiinnostus 75% sinisestä/sinikantaja belgianjäniksestä vei voiton. Mietittiin siinä sitten milloin pitäisi oikein astuttaa. No kun heillä nyt on muutto hässäkkä päällä, niin Peica tulee meille tekemään poikaset. Otin nyt sitten samalla reissulla tytön mukaan. Tosiaan Peica astutetaan Bamboolla uudestaan nyt. Yritimme 2011 loppuvuodesta saada Peican kantavaksi, mutta se ei tullut. Toivotaan että nyt tärppää ja toukokuuksi saadaan pikku jänöjä.

Tässä vanha kuva kopista, kuvan on ottanut ch. Nykyään koppi on lyhyempi ja kauniin vihreän värinen. Kopin pituus on 160cm ja yhden kerroksen korkeus 55cm.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni