perjantai 21. joulukuuta 2012

Uusi koppi ja kanilakuvia

Pykäsin tänään yhden kopin alakertaan uuden asumuksen kaneille. Se on ollut ennen tyhjänä tilana ja siihen on pitkään meinattu laittaa verkot kiinni ja ovi paikoillene. No nyt se on sitten tehty, eikä kyllä ollu vaikee homma. Asukit ovat hieman erit joita sinne aluksi meinasin. Koppiin tosiaan muutti Affair, Casino ja Rayla, niiden vanhemmat Mei, Jemy ja nuori venäläinen Jili jäivät taas vanhaan koppiin punkkaamaan. 
Kuuden lauman erottamisen syy on nuorten kaamea murkkuikä, tosiaan kokoajan olivat Meitä, Jemyä ja Jiliä kiusaamassa. Ulkoilla saavat vielä yhtä aikaa, muuten erillään. Olivat kyllä aika ihmeissään kun eivät päässeet mammojen luo yötä viettämään. Jos nyt rauhoittuisivat ensin, niin pääsisivät taas asumaan keskenään.


 5 kommenttia:

 1. onko tuolla lattiatasolla jänöllä kylmä? ku aattelin et yleesä kanit ei sais olla ihan lattiatasolla...mut on kai eriasia jos on oikeanlaine lämmitys :P

  VastaaPoista
 2. Kerrotko miksi ei saisi?
  Kanilassa ei ole lämmitystä, vain sillon kun pullot menee pahasti jäähän.
  Meidän kanit ovat tottuneet viileään ilmaan, viileä on kanille parempi kuin lämmin.
  Lattiantosolla olevissa asumuksissa on lattiaa vasten purukerros, sen päällä matto, lisää purua ja paljon olkea. Ei pitäisi tulla kylmä, kun on vielä kanilla paksu talviturkki. Meidän kanien ei myöskään tarvitse nukkua lattiantasolla, vaan niillä on omat tasot, suojaisella tasolla niillä on tarvallisempi olo nukkua.

  VastaaPoista
 3. Ajattelin vain kun lattiatasolle tulee kanille vetoa (en yleistä kaikkia paikkoja), mikä ei oo siis hyväksi. Mutta tiedä sitten, jos teillä on kuiteki kanit tottuneet olemaan siellä lattianrajalla, niin onhanse luultv. eriasia :P mutta tosiaan, kysyin ihan huvikseni.

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni