lauantai 13. huhtikuuta 2013

Pupelointia TV:ssä

Niille myös tiedoksi jotka eivät edellistä postausta ole lukeneet: eilen oltiin pupujen kanssa tv:ssä suorassa lähetyksessä. 
Eilen lähdettiin pupujen kanssa aamusta jo liikkeelle, sillä ennen tv-tähteilyä oli rutosti muuta hommaa tehtävänä. Päivä vierähti nopeasti ja lopulta oli aika siirtyä Ylen tiloihin. Siellä meidät otettiin innolla vastaan ja kannettiin matot, esteet ja kanit sisälle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla, ehti hyvin rupatella ja kysellä kysyttävät. Harjoitus tuokio oli myös ennen lähetystä, siinä käytiin läpi mitä missäkin kohtaa tehdään ja miten toimitaan milloinkin. Kaneja hypyttäessä huomasi että on talvilomaa ainakin ollut, sillä laiskassa kunnossa oltiin. Suorassalähetyksessä kuitenkin hienosti hyppivät ja pitivät vauhtia yllä, eikä tullut mokaituakkaan. 
Kaiken kaikkiaan hyvin meni ja Ylellä oltiin todella ystävällisiä, avuliaita ja kiinnostuneita. Päivä oli kyllä pitkä, osa syynä se ettei vr:llä mennyt perjantai illalla junia tunnin välein Turun suuntaan, mitä ihmettelen. No päästiin pupujen kanssa kahdeksitoista kotiin ja kyllä unimaistui.
Jos et ollut eilen TV:n ääressä ei hätää ohjelman näkee myös täältä.
     

Koska eilen en pystynyt millään siivoamaan, niin tänään aamusta ahkeroin koko kanilan. Lopuksi saivat puputit herkutella Yleltä saaduilla porkkanoilla ja banaaneilla. Lisäksi näyttää jo aika hyvältä että hurjahirmu Natalie hyväksyy Winin takaisin koppiin. Tässä hommassa ongelmana on ollut se että Wini on ollut aina se pomo, mutta poikasten aikana Nataliesta on tullut pomo. Eiköhän ajan kanssa Wini taas nouse pomonpaikalle. 
Huomenna lähtee Winiltä ensimmäinen poika maailmalle ja hei yksi uros ja naaran poikanen vielä koteja vailla. 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni