tiistai 11. kesäkuuta 2013

Vilskettä ja vipinää

Kiirettä on ollut viikonloppuna tuli kisailtua, lauantaina oltiin Ypäjällä jossa meni hyvin! Meille eliitti mutkalta voitto, Koffalle, Ralle ja Urpålle helposta mutkasta klassaukset (menivät 0-1vp). Dim ja Reine taas yrittivät hienosti, mutta menivät 2vp. 
Sunnuntaina sisäkisat Uudessakaupungissa helpossa mutkassa jossa mukana oli Ra, Dim, Reine, yksi siskoni kani ja yksi kasvattini. Kanit menivät hyvin 0-2vp! 
Poikaset kuvailin jo viime perjantaina, mutta kuvat tulevat niistä vasta nyt. Eilen ne sain käsiteltyä, mutta en jaksanut/ehtinyt tänne lisäillä. Tänään taas olen kokenut karmaisevan hammaslääkäri reissun, jonka jäljilta minulta puuttuu suusta kaksi isoa hammasta. Jomotus ja särky on sen mukainen myös.
Nyt ei sitten saa viikatoida pupuille tuoretta tai muutenkaan urheilla hirmuisen paljoa. 

Tulevana viikonloppuna on taas tiedossa estekilpailuita, jonne tietysti suunnataan. Viikonloppuna lähtee kaksi poikasta ja samoin myös Pandora sen uuteen kotiin, en millään haluaisi luopua kanilani nallekarhusta.. :'( Sille on kuitenkin nyt tiedossa mainio koti, jossa se saa kaveriksi leikatun uroksen ja paljon huomiota. 

Te jotka olette valjaita odotelleet, ilouutinen tässä alla!
Kävin ostoksilla kangaskaupassa, josta lähti mukaan kivoja raitasiivuja. Metalli osat olen myös tilannut valjaiden tekoa varten. Huomenna käyn katsomassa papalla nahkasiivuja, eli myös nahkavaljaita tulossa myyntiin. Nahkalapavaljaissa on se hyvä puoli, että ne istuvat ja mukautuvat kanille vielä paremmin, lisäksi ne ovat kestäviä. 

Lavella's Evil Manta "Evil"Lavella's La Fortune - varattu

Lavella's Awilda "Aiwil"

Lavella's Jean Ango - varattu

Lavella's De Veenboer - menee sijoitukseen

Lavella's Stede Bonnet "Stede"

Lavella's November "Ra" - Rairannassa fiilistelemässä hiekkarannalla, ennen esteille menoa.


Nonjans Lady of the Rain "Reine"- Myös rellestämässä Rairannassa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni