perjantai 26. heinäkuuta 2013

Poikasia tulossa seuraavista yhdistelmistä

Estepoikueet

Kuvat © Caro, Jaana, Viola, Annika, Iida
Lavella's November x Handle the Jandal
keltamusta japanilainen viitta x musta
Astutus elokuun lopussa
Väreissä musta, luonnonharmaa, km japanilainen, sekä mahd. madagaskar ja luonnonkeltainen + viittakuvio, kirjava, ehkä otter.

Molemmilla vanhemmilla on upea pitkä ja kevyt kroppa. Emä menee radalla varmasti ja yrittää jokaista estettä, hyppytyyli sillä on hyvin ilmava. Aloittanut tänä vuonna kisaamisen ja nyt kilpailee jo molemmissa vaikeissa. Novemberilla on hyvä suku mm. isä aloitti viime vuonna radoilla ja oli vuoden hyppykani 2012 listan 8., isänisä listan 1., emä listalla 6., sekä eliitti mutkan Suomenmestari 2013. Suvusta löytyy vielä muitakin hienoja estekaneja, kysymällä kerron niistä lisää.
Isä on vauhdikas ja omaa hienon hyppytyylin, korkeampiin esteisiin se tarvitsisi vain enemmän rohkeutta mennä. Handle the Jandal on klassautunut molempiin vaikeisiin, joista molemmista löytyy klassauksia. Omaa myös hienon suvun mm. isä 2011 vuoden hyppykani 1., sekä 210cm loikalla pituushypyn Suomenmestari 2013! Emä taas vuoden 2010 hyppykani listan 7.  Molemmat vanhemmat kisaavat eliittiä, emänisä omaa myös hienon Ruotsalaisen esteristeytyssuvun.
Video NovemberistaBecause of you x Lavella's December 
keltamusta japanilainen viitta x keltamusta japanilainen viitta
Astutus joulu-tammikuu
Väreissä km japanilainen, mahd. madagaskar, lk + viittakuvio, kirjava, ehkä otter.

Molemmilla vanhemmilla erittäin hyvä luonne esteille, rohkeutta ja menevyyttä.
Emä on tänä vuonna radoilla aloittanut siskoni esteristeytysnaaras, tähän mennessä se on hyppinyt niin upeasti että on enään vain muutaman klassauksen päässä molemmista vaikeista. Sillä on kova into mennä ja hypätä, se vain tarvitsisi enemmän ilmavuutta hyppyihinsä. Kroppa on myös hieman kääpiöluppamainen, eli pyöreähkö. Because of youn suvusta löytyy hienoja eliittiä kisaavia Suomalaisia, kuin Ruotsalaisia estekaneja. Suomalaisesta suvusta löytyy upeasti VH-listojen kärkeen hyppineitä kaneja.
Lavella's December on yllä olevan Novemberin täysveli, eli sillä on täysin sama suku. Luonteeltaan ja kevyeltä kropaltaan December sopisi hyvin esteille. Sitä valitettavasti ei ole lähdetty viemään radoille.


Velvet Voyage x Lavella's Barrique
punavahvisteinen raudanharmaa viitta x keltamusta japanilainen kirjava
 
Astutus elokuun lopussa
Väreissä raudanharmaa, luonnonharmaa, luonnonsininen, raudansininen, luonnon-, ruskea-, sinisoopeli(+ white) + viittakuvio, kirjava

Tämä poikue tulee olemaan yhteistyöpoikue, näin ollen poikaset kasvavat ystäväni Annikan kanilassa. Emä on oikea jänisristeytys, pitkä ja hyvän kokoinen. Käynyt vasta muutaman kerran esteradoilla, mutta näilläkin kerroilla kani on yrittänyt ja ylittänyt esteet hienosti. Suvustä löytyy myös Ruotsalaisia esteristeytyksiä mm. edellisen korkeuden maailmanennätyksen hypännyt kani, sekä monia monia eliitti kaneja, CH, GT, sekä S CH tittelit omaavia kaneja.
Isä on muiden tavoin tänä vuonna radoilla aloittanut nuori estekani. Alusta saakka se on ollut innokas ja kova näyttämään mitä hän osaa. Tähän mennessä kani on hyppinyt itsensä jo vaikeisiin. Estekani sukua Barriquella on vain isän puolelta, mutta sitä kautta löytyykin mm. monia hienoja puolisisaruksia, joista minun omistuksessani on Voodoo Queen, Mountain Magic, sekä innokas nuori neiti Lavella's Awilda.
Kerron lisää suvusta kysymällä.
Video1 ja video2 Barriquesta

Väripoikueet

Nonjans Lady of the Rain x Lavella's Evil Manta
Madagaskar valkokorva x ruskeasiamsoopeli valkokorva x-kirjava
Astutus elokuun lopussa
Väreissä madagaskar, isabella, kaneli, beige + valkokorva, x-kirjava + satiini- ja rex-turkkia

Tästä yhdistelmästä tulossa valkokorvaisia risteytyskaneja, toivon mukaan satiini-, sekä rex-turkkia eksyy normaaliturkkisten joukkoon!
Nonjans Lady of the Rain on Ruotsista hakemani, estesukuinen valkokorva. Se on luonteellaan tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Se osaa olla itsepäinen, hieman temperamenttinen, hyvin naarasmainen, paljon huomiota hakeva, mutta silti se kaiken rellestämisen keskellä osaa olla myös lempeä. Kun tuon kanssa saa olla kahdestaan, se näyttää kaikki parhaat puolensa ja miten paljon se pitääkään ihmisestä. 
Lavella's Evil Manta on vasta pienen hetken ollut tässä maailmassa, huhtikuun lopussa se vasta tupsahti tähän maailmaan. Tämä pieni poika oli ainoa poikanen joka syntyi poikueeseen, onneksi se sai toisesta poikueesta tovereita ympärilleen. Evilillä on myös estesukua sen emä on paras estekanini Voodoo Queen, en tiedä vielä onko into esteille periytynyt emältä pojalle. Hyvin seurallinen ja utelijas nuori uros tuosta on ainakin kasvamassa!


Alustavasti voi poikasista kysellä ja alustavia varauksia voidaan myös joissain tapauksissa tehdä. Kaiken näköiset kysymykset s-postiini maija.suni@hotmail.com

Esteristeytyksistä myyn lupaavimmat poikaset ensijaisesti estehypystä ja kilpailemisesta kiinnostuneisiin koteihin! Enemmän sohvapupu ainesta olevat poikaset sitten kotipupuiksi. 
Väripoikueen poikaset vain lemmikeiksi, en myy vielä kyseisiä jalostukseen.

4 kommenttia:

  1. Aiheen vierestä vähän, mutta ootko menossa sunnuntaina kulosaareen estekisoihin?

    VastaaPoista
  2. Paljon sinä pyydät kaneistasi?Olisin kiinnostunut .Jos tulisi valkosta jossa olisi hiukan jotain toista väriä?Ilmoita minulle kiitos!

    VastaaPoista
  3. Hyvä koti on hintaa tärkeämpi. Mikään pakkohan minulla ei ole koskaan poikasia myydä, itseäni vartenhan niitä teen.

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni