lauantai 17. elokuuta 2013

Uusi objektiivi ja kuluneen viikon kuulumisia

Alku viikosta löysin netistä käytetyn Sigman 30mm f/1.4 objektiivin kohtuu hintaan ja meikäläinenhän
meni ja osti sen. Posti toi sen hetkessä, nyt sitä on testailtu ja rakastuttu. Oli jo aikakin sanoa vanhalle kitille heipat.

Eilen vein jo varhain aamulla kaikki puputit pihalle loikkimaan, samalla sai siivoiltua kanilassa ja tietysti kuvailin ulkoaitauksissa temmeltäviä pupuutteja.

Viime viikolla mamma oli bongaillut jostain kellariovia, no niitä sitten tuotiin meille iso pino ja lisää on vielä tulossa. Haaveissa tosiaan olisi rakennella noista uudet ulkoiluaitaukset, nykyiset kun näyttävät aika slummeilta.. Eilen illalla tuli sitten otettua vanhat pressukattoiset aitaukset pois ja tilalle pystytettiin rivistö uusia koppeja.

Huomenna suunta kohti Palojokea, siellä siis pet-näyttelyt ja estekilpailut. Minulta menee kaneja lähinnä esteille, mutta huvinvuoksi ilmoitin belgianjänis vanhukseni petteilemään.

Nonjans Lady of the Rain 
Nonjans Lady of the Rain                                   Voodoo Queen                                       PippiAdolf's Segmen 
Mountain Magic & Lavella's November
 Lavella's Panagiota                                                                          Lavella's Stede Bonnet
Hopeakuun Jill
    Spirited Away                                         Brookside Spyridon                                 Lavella's Keemun
 Spirited Away
   Lavella Ray                                                                                         Windfall Winy
Nonjans Lady of the Rain

        Lavella's Ravenge                                     Lavella's Calico-Jack                           (Lavella's) Cryo-Gin Fizz
Lavella's Evil Manta


Lisäksi on vielä surullisia uutisia 15.8 minulle laitettiin s-postia Nonjans Dimin sijoituskodista, oli sattunut tapaturma ja kani menehtynyt.
Dim oli kani jonka hain Ruotsista vasta alku vuodesta ja se ehti saamaan vain yhden poikasen. Dim ei ollut vielä vuottakaan,  en halua uskoa että tuo pieni hellyyttävä ja utelias luonteinen kani on nyt poissa..

1 kommenttia:

  1. Tuo on tosi hyvä objektiivi, mulla sama aktiivisessa käytössä :) Ja otan osaa Dimin poismenosta :(

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni