maanantai 2. syyskuuta 2013

Pyhtään kaksipäiväiset kisat

Matkaan lähdettiin jo perjantaina, siskoni meni ystävänsä luokse ja minä kaneineni Helsinkiin Anneten luokse. Aamulla hyvillä, päälle 2 tunnin yöunilla lähdettiin Jaanan kyydillä kohti Pyhtäätä.
Lauantaina oli kaikki mutkaradat, aloitettiin helposta johon olin ilmoittanut Tartuksen, Aiwilin ja Evilin. Tartus hyppi hienosti, pudotuksia kuitenkin taisi tulla 3. Ensimmäistä kertaa hyppimässä ollut Aiwil meni hienosti 2 virheellä ja Evil taas pääsi juuri ja juuri maaliin.
Keskivaikeassa minulta hyppi vain Calico, joka meni nätisti, mutta harmiksi 3 virheellä. Vaikeassa luokassa ei hyppinyt minulta ketään.
Eliitissä minulta meni Mei ja siskoni hypytti normaaliintapaan Spiidiä. Mei meni 4 virheellä, ollen toinen ja Spiidi tykitteli puhtaasti voittaen luokan!

Alunperin suunnitelmissa oli nukkua nuuskamuikkusteltassamme, mutta Suomen Kaniyhdistyksen näyttelypuolelta oltiin ystävällisiä ja pääsimme Anneten kanssa nukkumaan näyttelytilan takahuoneeseen. Mentiin nukkumaan jo klo 19, lattia oli kova, kanit mesosivat koko yön, mutta parempi se kuin ulkona teltassa. Aamulla olin ylhäällä jo klo 8, lähdin rakentamaan helpon suoran rataa, jonka jälkeen käytiin Jaanan kanssa abc:llä hakemassa aamupalaa.
Helpon suoran aikana perinteinen Pyhtään kisasää tuli ja vettä alkoi satamaan loputtoman paljon. Siinä sitten hieman taukoiltiin ja kyllä se sade siitä sitten lopulta myös rauhoittui. Tartus ja Aiwil menivät molemmat 1 virheellä sijoittuen toiseksi ja kolmanneksi. Evil räjäytti radan matalaksi, ehkä se vielä oppii tai sitten ei.
Keskivaikeassa oli jälleen minulta vain Calico, joka kiiteli puhtaasti ja voitti luokan. Vaikeassa ei ollut minulta hyppimässä ketään, mutta Jingles kääpiöjänis(Spiidin ja Tinjan isä) sai viimeisen klassauksen ja on nyt ensimmäisenä Suomen eliitti kääpiöjänis. Tämä on aika harvinaista, sillä harva noin pieni kani päirjää nykyisin edes keskivaikeassa.
Eliitissä hyppi jälleen Mei ja Spiidi. Mei meni kahdella virheellä ollen 3. ja Spiidi tykitteli yhdellä höpsöllä virheellä voittaen jälleen luokan!

Voodoo Queen "Mei" kuva © Caro
VH-12 Lavella's Beedrill "Spiidi"

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni