perjantai 11. lokakuuta 2013

Ruusukkeet esille

Tänään oli suursiivouksen aika, kanila ei ollut kohteena vaan oma kämppä. Aamulla aloitin ja nyt on mm. imuroitu ja lattiat pesty. Kävin myös läpi tavaroita ja löysin sieltä mm. 2010 tekemäni huopapupun. Meinasin että noitahan voisi alkaa tehdä tilauksena taas joulua kohden.

Ruusukkeiden esillepanon kanssa on ollut hieman ongelmia, suurin osa esteruusukkeista on vain hengaillut lattialla. Nyt kuitenkin laiton ne kolmen matalan pöydän päälle, josta vihreät ruusukkeet meinaavat tippua. Eikä ole tilaa ensi vuoden ruusukkeille, eli olis kyllä nyt hyvä keksiä jokin fiksi ratkaisu noiden kanssa.

Esteruusukkeita on kertynyt 2010-2011 95kpl, 2012 72klp ja tänä vuonna tähän mennessä 62kpl. Aika paljon ovat ruusukkeet menettäneet arvonsa, ensimmäisestä kilpailu vuodesta. Klassaukset, kasvattieni suorittamat radat, sekä into hyppiä ovat voittamista tärkeämpiä.

2010-2013 esteruusukkeet ja SM pokaalit
 2007-2013 näyttelyruusukkeet ja -pokaalit(joukossa muutama vh-pokaali)
 Este- ja näyttelypalkintoja

7 kommenttia:

 1. Herranjestas kuinka paljon palkintoja! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin vähän häkellyin määrästä noita laskiessa, mutta kertoo vain etten ihan turhaa kasvatus työtä ole tehnyt. :)

   Poista
  2. Totta! Ja itse ainakin tiiän mistä sitten joskus tulevaisuudessa hankin estekanini (;

   Poista
  3. Mukava kuulla, myyn kyllä mielelläni ihmisille jotka ovat kiinnostuneet kilpailemisesta, sekä hyvin sosiaalisesta kanikaverista. :)

   Poista
 2. Vau mikä määrä ruusukkeita! Itsekkin haluaisin joskus estekanin ja sulla niitä näyttää olevan vaikka kuinka paljon ja toinen toistaan ihanampia. Meille vaan ei mahdu vaan kun tuo yksi pieni hermeliinivaava nykyisessä elämäntilanteessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi vielä tulevaisuudessa tulee lisää estepoikueita ja toivottavasti vielä nykyisempiä hurjempia hyppijöitä. Elämäntilanteet myös muuttuvat ja myyn kyllä mielelläni lupaavia poikasia esteistä kiinnostuneille. :)

   Poista
 3. Moikka! Voisitko laittaa mulle viestiä lovespeppi@gmail.com? Haluaisin kysäistä sulta pari juttua kaneihin liittyen!

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni