torstai 5. joulukuuta 2013

Ensilumi peitti maan, pupuvauvat pääsivät ulkoilemaan

Aamulla herätessäni katsoin ulos, hyi räntäähän siellä sataa ja pää takaisin tyynyyn. Toisen kerran kun heräsin luntatuprutti ihan reippaasti, lopulta sain itseni ylös sängystä ja kipittelin kanilaan. Kun kanit olivat syöneet aamusapuskansa, aurinko paistoi ja meikäläinen riensi kuvaamaan.

Paljoa lunta ei loppujen lopuksi tullut, mutta pääsivät ainakin nuoriso katsomaan tuota valkoista ihmettä. Päästin Reinen poikaset kaikki samalla kerralla portaille juoksenteleemaan ja niiden riemua kuvasin jonkin tovin. Sen jälkeen otin vuorostaan Ran kotiin jääneet poikaset, joista toinen naaras muuttaa helmikuussa Norjaan. Nämä lapsukaiset näyttivät myös nauttivan paljon lumessa rellestämisessä(Ajatellen, odottakaas kun sitä tulee ihan kunnolla lisää...)

Tämän lisäksi astutin vielä uudestaan Myan, sekä Ledin. Toivon mukaan myös Jiia ja Jina ovat kantavina, niin että jouluksi ja uudenvuoden alkuun syntyisi poikasia. Jiian ja Myan poikueista tulen myymään poikaisa kisaamisesta, kuin myös vain kotipupusta kiinnostuneille. Lisää täällä.

Kaiken tämän jälkeen suuntasin Ifolorin nettisivuille ja n. 100 kuvaa lähti tilaukseen. Tilasin myös muutamat muut tuotteet sivustolta, joista yksi päätyy arvonnan palkinnoksi! Kyllä, tulen järjestämään arvonnan täällä blogissani, johon jokainen rekisteröitynyt lukijani saa osallistua. Arvonnasta lisää todennäköisesti ensi viikolla. 

Lavella's La Ädärä, naaras
Lavella's E quita, naaras


Lavella's No E buyado, naaras
Lavella's Zita E Quia, naaras

Lavella's Pinkwying, naaras

Lavella's Lox La Dox, uros

Lavella's Black hole, Lavella's Star Gianfar & Lavella's Star Altais

ps. Menkää jokainen tämän luettuanne kommentoimaan ystäväni blogiin, jotain oikein mukavaa ja piristävää! Ettei tämä nyt vain lopeta blogin kirjoittamista, kun hänestä tuntuu ettei blogia kukaan lue tai kommentoi koskaan. Toivottavasti tämä piristää hänen mieltään. (:

11 kommenttia:

 1. Voih miten suloisia vauvakuvia! pysyivätkös kaikki kiltisti portaikolla? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pienimmät osasivat hyvin seikailla takaisin ylös. Vanhemmat taas olivat hetkessä jo pihan puolella jouksemassa, mutta hyvin kaikki kolme pysyivät lähettyvillä. :)

   Poista
 2. aivan ihania! en tiiä mikä on sulosempaa ku pikku puput:3 tosi hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuuksia! ❤
  Meilläkin kävi Ilpo tänään ekaa kertaa ulkona. Täälläpäin on lunta jo 20-30cm, joten reppana lähinnä pomppi kengänjäljissä kun tajusi että herranjestas se on kylmää, märkää ja upottavaakin vielä :'D hassu pieni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pientä! Onneksi täällä meininki on vielä sataa, sulaa, sataa, sulla pois :D

   Poista
 4. Voikun noi pikku puput on niin sulosia. Itsekin haluaisin toisen pupun. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olisihan siitä ainakin mahdollista seuraa kanillesi. :)

   Poista
 5. Aivan ihania pupuvauvakuvia =)

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni