torstai 6. helmikuuta 2014

Jänömäinen juttu

Nyt on jo Jiian lapset 6 viikkoa, niitä kuvailin eilen talon portailla. Kuvat eivät ole mitään hirveän kehuttavia, mutta pääasian niistä ainakin tulee esille. Huomioikaa myös miten hyvän näköinen Fioren oikea silmä onkaan nyt, verrattuna aijempiin kuviin! Onnistuneimmat kuvat taisivat tulla Palladista, epäonnistuneimmat Fioccosta, jonka kolmas kuva onkin ihme väkkäräravistelu-kuva.
Myös Ledin lapset ovat viikon vanhempia, nyt siispä 5 viikkoa! Vinkkinä sille joka etsii mahtavaa lemmikkipupua, toinen pojista voisi olla kotia vailla. Jännä miten tämän hetkisistä poikasista, kaikki kolme urosta, ovat aivan hulluja nuolemaan käsiä, naamaa, kaikkea mahdollista. Naaraita taas kiinnostaa vain kiipeily ja rellestäminen.
Lisäksi kuvailin jänöjengiäni, pihalle tupsahtaneen koivupöllin päällä. Ensimmäisenä vuorossa oli upea Adan jänöpoika Bumba(en ole parempaa nimeä keksinyt), joka etsii sijoituskotia. Tuosta siis jollekkin upea ja älykäs belgianjänisristeytys! Sen jälkeen vuorossa oli Bumban sisko Eipi, jonka väriä nyt olen jo jonkun aikaa katsellut. Niin eihän se taida mikään täysin musta olla, kun punainen niskakolmio, vatsassa ja rinnassa punertavaa karvaa. Otter se ei ole, kun valkoista ei näy missään, mutta punavahvistusta löytyy, eli tyttönen kaiken järjen mukaan on musta punavahvistuksella tai huono tannari. Eipin isä on raudanvärinen belgianjänisristeytys, väri joka saa useat värit sekaisin.
Lisäksi kuvia tuli otettua vielä Efy-tyttösestä ja Stig-papasta, molemmat sellaisia ikiliikkujia, etten montaa kuvaa ehtinyt saada, kun jo kuvaustason päältä hypättiin lumihankeen.

Lavella's Fiore di natale, naaras
Lavella's Spirito di natale, naaras
Lavella's Palla di neve, naaras
Lavella's Fiocco di neve, naaras
Lavella's Racchette da neve, uros
Lavella's Wandener, uros
Lavella's Advatage, uros
Lavella's Fabien "Bumba" - Etsii sijoituskotia!


Lavella's Eyjpix "Eipi"


Lavella's Expiz Fizz-goy "Efy"

PippiAdolf's Seigmen "Stig"


13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Oliko koivunrunko korkea vai loikkivatko puput siitä alas? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sen kokoinen että siihen voi ihan itsekkin istahtaa ja kyllä, jokainen neropatti loikkasi siitä aina lopulta alas. :D

   Poista
 2. Ihania kuvia taas kerran! Voivoi, ihanan näköinen tuokin "Bumba"! Haaveilen nimittäin ton värisestä, kyllä sitä joskus vielä kerkiää!;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Bumballa on kyllä hienon luonteen lisäksi aivan ihana väritys! Meillä sen verran rakastetaan mustia ottereita, että niitä kyllä syntyy tänne jatkossakin! :)

   Poista
 3. ihania kuvia! pitäisi itsekkin käydä attaa kuvia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, valokuvaaminen ja kanien kanssa ulkoilu on parasta :)

   Poista
 4. Voi että täällä yksi blogin lukia joka kommentoi ensimmäistä kertaa! Olen itsekkin omistanut kaneja, mutta parivuotta sitten rakas kaniystäväni kuoli, jonka kanssa tuli n. 7 vuotta oltua, tällähetkellä en omista kania, mutta kanikuume on alkanut kasvaa näitä sinun suloisten kaninpoikasten kuvia katsellessa, sydän sulaa noille kuville<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että uskaltauduit kommentoimaan!
   Lemmikin menetys on aina ikävää, mutta minkä sille voi, kun mikään täällä ei ole ikuista..
   Kaninpoikaset ja myös ihan aikuisetkin kanit ovat ihania, varsinkin ne, jotka osaavat oikeasti olla eloisia ja ulkoillessa ei vain möllötetä paikoillaan. :)

   Poista
 5. Olisipa meilläkin tuollaiset maisemat kuvata kaneja! Sulla on ihan mielettömän upeat kanit ja maisemat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tarkka olen siitä millaisia kaneja minulla on kasvatuksessa ja lemmikkeinä. :)

   Poista
 6. Ihania kuvia ja suloisia pupusia! :)
  Pidän itse eniten Fioren kuvista.

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni