keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Estetreeni videot

Ennen kameran sulkimen hajoamista, tuli sillä otettua kuvien lisäksi muutamia estehyppy videoita Giasta ja Kurlaajasta. Nämä videot on nyt koottu pieniksi klipeiksi ja tuotu esille myös tänne blogin puolelle. Tosi harvoin tulee enää kotona treenailtua kanien kanssa, kun kisoissa käydään niin paljon, koti on taas sitä vasten ollut paikka missä saa enemmän olla ja touhuta omia juttujaan.
Maanantaina tuli kamerahuollosta viestiä ja 60D korjautetaan, sillä uuden osto tulisi kalliimmaksi. Kuvia tuolla tuli räpsittyä n. 130 000 kpl, eli todella hyvin siihen nähden että kyseisen kameran suljin kestää keskimäärin sen 100 000 otosta. Suunnitteilla mulla on ollut laadukkaamman ja myöskin hyvin paljon hintavamman zoomin osto, mutta saa nähdä milloin on sellainen tilanne, että kyseiseen objektiiviin pysty laittamaan hieman suuremman summan rahaa. Jääden siis odottelemaan kyseistä päivää!

Toivon mukaan illalla saan sijoituskodista kuvia tänään viikonikään tulleista Pinkwyingin eli Pingun poikasista! Sen mukaan laitan niitä myös tänne teille esille.

Lauantaina hypitään "kotikisoissa" pienemmällä porukalla, mukana siis Mei, Ada, Gia, Ra ja siskolta Jina, Jiia, Fia ja pitkästä aikaa myös Spiidi!
Sunnuntaina suunnataan isommalla määrällä Helsinkiin, mukaan lähtee Merle, Kurlaaja, Gia, Ra, Mei, Ada ja Reine tauon jälkeen, matka kumppaninaan Ramora. Siskolta tutut Jiia, Jina ja Fia.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni