maanantai 13. lokakuuta 2014

Viimeiset ulkokisat ja poikasia tuloillaan

Näin taas yksi kisojen täyteinen kesä on ohi ja pikkuhiljaa alkaa talviloma kisoista. 
Lauantaina lähdettiin pienellä porukalla kisailemaan. Lähinnä tavoitteina oli saada Kurlaajalle viimeinen klassaus keskivaikeasta suorasta, joka saatiin jo ensimmäisellä kierroksella ihanan tasaisesti edetyllä puhtaalla radalla! Kesän aluilta siskon ohjauksessa olleen Fian kohdalla jännitettiin viimeistä klassausta vaikeasta suorasta ja ihanasti sekin saatiin! Eli Fia teki total Giat, eli alle vuoden iässä ja viidessä kuukaudessa eliittiin, upeaa! Huikeaa oli nähdä myös, kuinka Kurlaajan lisäksi kolme muuta omaa kasvattia klassautuivat vaikeaan suoraan. Kaikilla näillä vielä hyvät mahdollisuudet päästä ja pärjätä eliitissä!
Kilpailupäivä sujui todella mukavasti ja ilmapiiri oli mukavan leppoisa. Päivän päätteeksi hypittiin eliitti suora, joka oli Ran ja Gian viimeinen tältä vuodelta. Ada mahdollisesti tulee vielä Lemmikkimessuille hyppimään, mutta sillekkin tämä eliitti oli yksi niitä viimeisimpiä ennen eläkkeelle jäämistä. Kaikki kolme menivät hyvin mukavasti, virheitä vähiten keräsi toista kertaa eliittiä hyppivä Gia! Tähän oli siis hyvä päättää näiden kanssa tältä vuodelta!
Kisoista Gia jatkoi matkaa Miialle astutettavaksi hänen ihanalla Rio uroksella.

Sunnuntaina suuntana oli Mäntyharju, jonne lähinnä lähdin Kurlaajan vuoksi. Eli jos tyttö ei olisi lauantain kisoissa saanut viimeistä klassausta, sitä olisi yritetty näissä kisoissa uudestaan. Kurlaaja kuitenkin pääsi hyppimään Mäntyharjussa ensimmäisen vaikeansa! Ensimmäiseksi vaikeaksi, rata hypittiin omaan mieleen todella hienosti. Neljällä virheellä sen tyttönen hyppi, mutta näistäkin kolme virhettä oli hyvin simppeleiltä esteiltä. Hyvää treeniä tämä oli myös, sillä toinen vaikea suora hypitään jo Lemmikkimessuilla! 
Vaikeassa suorassa hypytin myös siskon Jiia kanin, joka edelleen odottelee viimeistä klassaustaan eliitti suoralle. Mäntyharjusta ei sitä napattu, sillä radalta tuli kolme höpsöä virhettä. Mukaan otin myös Adan ja Ran, jotta eliitti saatiin järjestettyä. Ra hyppi viimeisen tämän vuoden eliittinsä kolmella virheellä, johon on hyvä päättää. Ada nappasi viisi virhettä, joista hupaisasti kolme pystyistä, yhdet vedestä ja pyramidista.
Nyt sai kerrankin Kurlaajasta kunnon estehyppy kuvia ja lopussa löytyy vielä video siitä. Muusta porukasta löytyy sitten taas hieman heikommin kuvia.

Lavella's Infinity "Kurlaaja"


Mountain Magic "Ada"
Lavella's Star Gianfar "Gia"
VH-13 Lavella's November "Ra"Olen keskiviikkona lähdössä ystäväni synttäri hulinoihin Helsinkiin, mutta koitan sitä ennen saada kysymyspostauksen vastauksia ensimmäistä osaa esille. Tänään sen olisi varmasti ehtinyt tehdä, ellei vuorossa olisi ollut pullojen ja kippojen pesua... niin pelkästään sen kahdenkymmenen pullon pesuun meni jälleen se kaksi tuntia! Tähän operaatioon on aina varattava riittävästi aikaa.
Lisäksi tänään alkoi Ran astutus Merlellä ja huomenna, ylihuomenna uusiksi. Vaikkakin uskon tärpänneen tämän ensimmäisen yhdessä olon jälkeen, sen verran hyvin Ra tarjosi takamustaan Merlelle. Gian astutukset ovat kuulema myös onnistuneet, eli toivotaan senkin olevan kantavana! Viime viikon torstaina alkoi myös Annan astutus, jonka toivon myös olevan kantavana. 
Marraskuulle siis odoteltavissa nämä kaksi odotettua esteristeytyspoikuetta ja yksi väripoikue Annalta. Lisäksi Efy epeli on vihdoin uudestaan kantavana, tosin poikasia siltä odotettavissa vasta viimeisimmiltä astutuksilta, eli poikasten odotetaan syntyvän Efyltä tämän kuun lopuilla.

2 kommenttia:

  1. Sul on kyl hienot puput! Ja kiitos vielä seurasta ;). Kokeilitko muuten sitä mun taktiikkaa pullojen pesussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kiitos itsellesi oli mukava kisaviikonloppu! :) Ja kyllä kokeilin, muttei toiminut, eli pulloharja ja fairy oli jälleen kaverit mun.. :D

      Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni