torstai 27. marraskuuta 2014

Isoja! Eikun vielä ihan pieniä...

Hipheij tänään jo pikkupupuvauvakuvia! Niin tosiaan enhän minä olisi huomenna ehtinyt mitään kuvia ottaa, saatika saada niitä koneelle. Huomenna tohinalla tulee siivota kanien kopit, valmistautua Helsingiin lähtöön ja pörhältää bussiin, kera matkatavaroiden ja yhden Siirin kanin.
Siispä nyt saamme jo ihailla poikasten uusia kasvukuvia ja kyllä, ne jälleen ovat kasvaneet hurjasti edellisistä kuvista! Sydämeni on varsinkin kaapanneet kaksi rex turkkista poikasta, jotka ovat minusta aivan äärettömän suloisia. Syön kuitenkin sanani, kun edes vähän katson muidenkin poikasten kuvia, kaikki poikaset ovat vain tajutoman suloisia, jälleen kerran
Luonnollisesti kyselyitä on tullut hurjasti, mutta vielä luonnollisempaa on, etten ole millään kaikille ehtinyt vastata. Älkää pelätkö, tulen kyllä jokaiselle vastaamaan, mutta todennäköisesti vasta viikonlopun jälkeen. Poikaset eivät karkaa mihinkään ja ei kotiin jääviä tulen mielelläni myymään niille, jotka pystyvät tarjoamaan asian mukaisen kodin. Ran ja Gian poikasista voi laittaa koti tarjouksia tulemaan, pääasiassa etsin niille estehypystä kiinnostuneita koteja, mutta kannattaa teidänkin kysellä, jotka etsitte pirtsakkaa kotipupua. Huomioikaa jokainen, että minä olen the boss ja päätän mihin mikäkin poikanen sopii luonteensa puolesta. Eli jos etsit estekania värin perusteella, voit tehdä samantien 180 asteen käännöksen ja hakea estepupusi muualta. Luonne ensin ja vasta sen jälkeen katsotaan yhdessä kiinnostuneen ostajan kanssa, mikä olisi mieluisin värinsä puolesta. Näin saadaan varmemmin estekania hakevalle estekania ja kotipupua hakevalle, paremmin kotisohvalle sopiva kani. Nyt päästäkäämme jokainen ihastelemaan ja kommentoimaan ikuisesti ihania poikaskuvia!

Annan poikaset

Lavella's Ma Pandoma, naaras
Lavella's Ma TicaTac, uros
Lavella's Desidero, uros

Ran poikaset

musta otter, naaras
madagaskar otter, uros
luonnonsiamsoopeli viittakuvio, uros
madagaskar, naaras
keltamusta japanilainen, naaras
luonnonsoopeli, uros

Gian poikaset

luonnonsiamsoopeli viittakuvio, naaras
madagaskar, naaras
ruskeasimsoopeli, naaras
hunnullinen keltamusta japanilainen, naaras
luonnonsiamsoopeli (viittakuvio?), naaras


19 kommenttia:

 1. Voi kun ovat luttania! Voisin ottaa ne kaikki <3

  VastaaPoista
 2. Huvikseen kyselen, että mitä rotua on musta otter naaraasi? :3
  Sulla on kauniita kuvia ja aivan häkellyttävän kauniita pupuja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Risteytyksiä kaikki, en kasvata mitään rotua. Kanilaan syntyy kahdenlaisia risteytyskanipoikueita: estepainotteisia, eli ns. esteristeytyksiä ja väripainotteisia, eli näissä luonteen lisäksi pyrin saamaan ulos erikoisemman värisiä ja turkkisia kaneja. :)

   Poista
  2. Juu mulla on haaveena jäniksen mallinen Musta otter tai White ja oon ihastellu sun pupujas :3
   Oon menossa viikonloppuna käymään Anninan jäniksiä kattelemassa :3

   Poista
 3. Niin söpöjä <3 Ja miten nuilla Annan poikasilla on tuommoset jättikorvat?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kääpiölupparisteytyksille tulee herkästi ja tuossa kokoa vielä tuo se, että jo Annalla on pelkästään mukavan isot korvat. :)

   Poista
 4. Voi että :') Itselle kelpaa jokainen Ran poikasista, vaikka ulkonäön perusteilla yksi "on ylitse muiden" väriltään.
  Esim. en ostaisi kaunista kania, jos olisi arka/aggressiivinen. (En tarkoita sinua, tarkoitan ylipäätänsäkin kanin ostoa, ja herätyksenä muille jotka kania harkitsee, kerroin tämän).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, luonne ensin ja sitten ulkonäkö :)

   Poista
 5. voi että :3 aivan ihania ja kauniin värisiä :')

  VastaaPoista
 6. onko kaikki poikaset varattu

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni