maanantai 12. tammikuuta 2015

Koti ja paluu arkeen

Lauantaina tuli reissattua 15 tuntia yhtä soittoa kotia kohti, onneksi yöhön mennessä pääsin kotiin ja omaan sänkyyn nukkumaan! Ennen nukkumaan menoa kävin vielä katsomassa kaneja. Vaikka viikko on lyhyt aika, kanilaan astuessa, tämä aika tuntui todella pitkältä. Vaikka oli nyt mukava käydä pidemmällä ja rentouttavalla reissulla, sitäkin ihanempi tulla taas kotiin ja nähdä kaneja. 
Sunnuntai aamuna ruokkiessa ja hoitaessani kaneja, tein omituisen huomion. Minulle niin normaali, rutiininomainen ja automaattinen hoito, oli todella hidasta ja välillä oli pysähdyttävä miettimään, muistinko nyt varmasti kaiken. Eiköhän tämä tästä lähde taas rullaamaan vanhalla automaatti vaihteella, kun saa loputkin lomasta karisteltua pois.

Tänään oli ihana sää ja innostuin sen myötä hypyttämään hieman kaneja. Samalla otin muutaman videon jokaisesta hypytetystä kanista. Innolla odottelen jo 14.2 olevia Raision estekilpailuita, joihin lähtee useampi kani mukaan. Tarkoitus olisi myös lähteä 28.2 Klaukkalaan muutaman nuorenkanin voimin. 
Tähän mennessä Anna poikasineen ovat jo lähteneet uusiin koteihinsa, Gialta on lähtenyt yksi lapsonen maailmaan ja Ralta kaksi. Keskiviikkona ja torstaina lähtee vielä molemmista poikueista yhdet poikaset. Loput muutavat poikaset lähtevät perjantaina mukanani Helsinkiin, josta ne lähtevät lauantaina uusiin koteihin. 
Perjantai-lauantai väliseksi yöksi suuntaan Veeralle, astuttamaan Kurlaajan venäläisuros Taavilla. Tämäkin järjestely on vielä vähän auki, mutta toivotaan, että vihdoin poikaset saataisiin aluilleen!

Lisäksi torstain tienoilla Liilan pitäisi synnytellä rex-turkkisia lapsukaisia!!!


4 kommenttia:

 1. Voi että toi Godo hyppi hienosti ja hauskasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, menis varmasti vielä sujuvammin, jos hajut kiinnostaisi pojua vähemmän. :D

   Poista
 2. Huomasin joulukalenterista että säkin olet ollut siellä Röykän kanileirillä. Haluaisin tänä vuonna sellaiselle, järjestetäänkö se leiri uudelleen tänä vuonna?☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olet tainnut erehtyä henkilöstä, sillä en ole ollut kuin kerran "kanileirillä" ja sekin 7 vuotta sitten. :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni