torstai 29. tammikuuta 2015

Simmut auki!

Nyt on kaikki Liilan poikaset avanneet silmänsä, ikää näillä poikasilla on tänään tasan kaksi viikkoa! Aamulla koppien siivoamisen jälkeen nappasin poikaset mukaan sisälle, otin jokaisesta muutamat kuvat ja yhdeiskuvan. Rex-turkki on hurmannut minut aivan kokonaan, odottelen jo innolla, että saa syntymään näitä sirossa jäniskropassa!
Olisin halunnut kuvata tänään myös Gian ja Ran nuorisoa, mutta ulkona vallitsevan taifuunin vuoksi päätin suosiolla siirtää sen toisen päivään. Olen muuten miettinyt sitä, miten aina sillon sää hymyilee, kun on esim. töissä tai omaa muita kiireitä. Sillä tällä viikolla on käynyt juuri niin, sää lupailee myös ensi viikolla tismalleen samaa sattumaa. Ensi viikosta näyttäisi tulevan hieman kiireisen puoleinen, eli en tiedä kuinka hyvin blogi silloin päivittyy. Koitan kuitenkin vielä tämän tulevan viikonlopun aikana päivitellä tänne luettavaa ja katsottavaa.

Viikonloppuna Liilan poikasten isä Tomppa suuntaa omistajalleen, sen lisäksi myös mahdollisesti Gian poikanen South wind muuttaa uuteen kotiin. Seuraavana viikonloppuna vastaavasti Jojo suuntaa sijoituskotiin. Eli kanila tyhjentyy, mutta ei huolta, täydennystä tulossa kotiin jäävistä poikasista!

musta x-kirjava, uros
beige valkokorva (ss), uros
sininen, naaras
musta x-kirjava (ss?), uros

21 kommenttia:

 1. Oi vitsit, taas pukkaa vauvakuumetta kun näitä katsoo :)!

  VastaaPoista
 2. Beige valkokorva (ss) on niin ihana! <33 Ois vielä naaras nii ois varmaan mun :D Mut jos toi ois vapaana nii ois voinu harkita ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla nää väripoikueen poikaset varataan alustavasti aika useesti, jo ennenkun nää syntyy. Eikä sekään aina riitä, kun aina poikasia ei synny kaikille halukkaille.

   Poista
 3. Tuosta valkokorvasta tulee niin hieno! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin olen sanonut, hitsit kun olis ollut naaras :D

   Poista
 4. Oi, että mitä söpöläisiä, ihana tuosta turkista tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, jännä nähdä tosiaan kuinka paljon tiheämpi ja parempi rex-turkista pitäisi nyt näille tulla, kun molemmilla vanhemmilla(ja suvussa) todella hyvä turkki. :)

   Poista
 5. Voi miten suloinen tuo sininen!

  VastaaPoista
 6. Aina tulee kun katon joka kuvaa poikasista niin kyyneleitä tulee:3 Terveisin: Amanda:)

  VastaaPoista
 7. Onpa tosiaan upeita, Vau! Varsinkin tuo valkokorva :3 Teetkö tällä yhdistelmällä joskus lisää poikueita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En tule tekemään, ellei ainoalle, kasvatuksessa tärkeälle, naaraalle käy jotain. :)

   Poista
 8. Miten voi tunnistaa kanin sukupuolen kun meillä on jo 5-viikkoisia Tan-kanin poikasia ja niitten sukupuolista en osaa mitään sanoa, niin osaisitko esim: kuvailla miten sen voi katsoa?
  (kiitos jo etukäteen jos vastaat)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon ikäisiltä näkee jo hyvin, eli painaa varovasti kanin värkin ulos ja katsoo onko siinä piste vai viiva. Piste on uroksella, viiva (kärjestä peräaukkoon päin) naaraalla. Jos et ole tunnistamisen jälkeen vielä 100% varma, vie poikaset suoraan kasvattajan luokse tunnistettavaksi, sillä epävarmoin sukupuolin poikasia ei saa koskaa välittää eteenpäin. :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni