perjantai 13. maaliskuuta 2015

Luovutusikäiset & estehyppy treeniä

Eilen tuli kuvattua Kurlaajan ainoaa 3 viikkoista poikasta Eliseä sekä viimeiset kasvukuvat Liilan poikasista. Liilan lapset tulivat eilen 8 viikon ikään, eli luovutusikään. Timaios ja Yowler lähtevät sunnuntaina Lappeenrannan estekilpailuista maailmalle. Deliveran pojan ostajasta ei ole kuulunut nyt hetkeen mitään, toivotaan siis kovin ettei pojan koti ole lähtenyt lätkimään! Jos kodista ei viikon-parin sisällä kuulu mitään, etsin poitsulle uuden kotiehdokkaan.

Jonkun verran on tullut nyt myös treenailtua Valen, Colen ja Milanin kanssa estehyppyä, hienosti kaikki kolme ovat ymmärtäneet esteiden idean! Sunnuntaina on kolmikon ensimmäiset estekilpailut, hieman jänskättää, mutta eiköhän kaikilla hyvin mene. Tavoitteena, että kolmikko saisi vähän tuntumaa kilpailuihin ja tärkein, että ne edes yrittävät.
Postauksen lopusta löytyy viimeisimmistä treeneistä videoita.

Seuraavan kerran kuullaan ensi viikolla, nyt minä lähden siivoamaan pupujen koppeja, jonka jälkeen poikasten tatuointia, papereiden tekoa ja vähän tilaustöitä.

Lavella's Unica domanda "Elise"


Liilan poikaset

 Lavella's Yowler, uros

Lavella's Timaios, uros

Lavella's Bella Teeros, naaras

Lavella's Deliveran, uros

7 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat poikasista ja Teeroskin on niin nätti! Kivat treenivideot myös! Se on niin helpon näköistä ja kuitenkin oon itse ihan pulassa kotona ton opettamisen kanssa. Vähän ennustan sunnuntain kisojen olevan meidän osalta taas "jäätymistä" :D -Sonja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Voi mistä sitä tietää, jos Kerttu oikein innostuukin ja voittaa koko skapan. :')

   Poista
 2. Niin, voi olla! Se on kyllä ollut nyt ihan kevätvillinä, jos vaikka menisi samoilla hepuloinneilla esteetkin :D Onko Timaiosilla todella noin kirkkaan siniset silmät? Ne on kyllä upeat, oikea hurmuri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kuvia jonkun verran jälkikäsitelty, mutta vaalean värin korostaessa ja valon osuessa sen silmiin, nuo ovat kuin siniset timantit. :)

   Poista
 3. Aivan liian ihania ♥ Lähetin sinulle muuten säpöä

  VastaaPoista
 4. Sanko kysyä että minkälainen/merkkinen sun tietokone on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona oleva koneeni on ihan HPn perusläppäri. :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni