maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kevätaurinkoa ja rankkasadetta

Koska edelliset postaukset ovat olleet hyvin kisapainotteisia olkoon tämä postaus nyt poikas ja kanila painotteinen.
Vapun jälkeen pitäisi näillä näkymin olla aikaa pieneen hengähtämiseen; kotona puuhasteluun, kanien kanssa olemiseen, valjaiden tekoon, muuhun pieneen askarteluun ja valokuvaamiseen! Toivotaan tämän toteutuvan, sillä kesäkuun alusta, elokuuhun ja ehkä vielä sen jälkeen on työn täyteistä puurtoa, loputtomia kisaviikonloppuja tiedossa!

Sunnuntaina oli kaiken kaikkiaan mielen kiintoinen sää. Aamulla sadetta, päivällä pilvistä, illalla aurinkoa ja upeaa sumua. Nappasin illalla poikaset kuljetusboksiin ja suuntasimme ulkoilemaan majesteettisen "jylhäkallion" luokse. Lapsoset saivat temmeltää rauhassa ja nauttia kevään ensimmäisiä  luonnontuoreita. Lopuksi nappasin vielä kaikista lapsista kuvat.
Sammyn poikaset tulevat keskiviikkona luovutusikään, poikasista ensimmäisenä uuteen kotiin muuttaa See N say. Tämä tyttö on poikueen yksi reippaimmista ja sitä toivottavasti tullaan näkemään kisaradoilla. Luonteen puolesta sillä kyllä varmasti on paljon annettavaa esteille! Myöhemmin, tulevien viikkojen aikana uusiin koteihin lähtee kiltti ja sympaattinen Sky Dancer ja hurmaavan persoonan omaava Pocket Loker, josta varmasti tullaan vielä kuulemaan, sillä tämä poitsu on menossa sijoitukseen. Kotiin jää aiemmin jo mainitsemani Connect the dots eli Koru ja kadonneen ostajan jäljiltä ilopilleri Skip-It eli Tico! Näistä kahdesta kotiin jäävästä, toinen tulee todennäköisesti muuttamaan myöhemmin omaan kotiinsa. Molemmat saavat nyt ainakin toistaiseksi kasvaa Sammyn hyvässä hoivassa isommiksi pupuiksi!

Poikasten ulkoilun jälkeen nappasin Mein ja kameran kainaloon ja suuntasin vain johonkin, missä voi vain olla. Oli ihanaa olla hetki ihan rauhassa, jonkun niin tärkeän kanssa. Kuvaaminen jäi sinäänsä hieman vähemmälle, mutta kolmesta tässä postauksessa olevasta kuvasta toivottavasti saa irti sen hetkisen fiilksen. Se oli hyvin ihana!
Ajan kanssa on ollut viime aikoina hieman kinaa ja niin siinä sunnuntainakin kävi. Tarkoituksena oli kuvata Mein jälkeen vielä kanilan uutta asukkia ja esitellä se tässä postauksessa, mutta saatte nyt odotella seuraavaa kuvaus säätä ja seuraavaa postausta. 

Lavella's See N say, naaras

Lavella's Connect the dots, naaras

Lavella's Skip-It "Tico", naaras

Lavella's Pocket Locker, uros

Lavella's Sky Dancer, naaras

(Lavella's) Voodoo Queen "Mei"

Mountain Magic "Ada"
VH-13 Lavella's November "Ra"
Voodoo Queen "Mei" & Volanto's Sound Of Silence "Luna"
Lavella's Star Gianfar "Gia"
Lauantaina kanilan nuoria oli Anniinan ja Sirun hypytettävänä Nokialla. Kuulema hienosti Cole, Vale, Milan ja Vilke olivat menneet! Itse olin täysin toisessa suunnassa, ohjaajana Suomen Estekanit ry:n hyppykurssilla Helsingissä, joka oli oikein positiivinen kokemus. 
Sunnuntaina oli tämän vuoden ensimmäiset ns. kotikisat ja nekin todella onnistuneet. Sää oli alkuun hyvin sateinen, mutta silti fiilis kisoissa oli yksi parhaimpia tältä vuodelta. Tämän lisäksi kanit menivät hienosti, varsinkin liikkuminen mutka radoilla oli jälleen ihailtavan sujuvaa!

Tulevana lauantaina olisi tarkoitus viettää kisapäivä Helsingissä ja sinne tulossa jokaiseen luokkaan kaneja kisaamaan!

9 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Ja kanit niiin tomerana =)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia! Hienoja loikkia :DD

  VastaaPoista
 3. Oijoi noi mustat on edelleen vaiks kuin söpöjä!
  Lisäksi ihailen kovasti tuota kärpässieniestettä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja jep, siitä tuli oikein hupasa este, sinkilöitä tosin pitäisi fiksailla vielä paremmille paikoille! :D

   Poista
 4. Teillä meni kyllä tosi hienosti sunnuntaina! Ja samaa upeaa sumua suotiin tännekkin, harmi vaan kun kalusto ei ole yhtä hyvää :D

  VastaaPoista
 5. Aivan upeita kuvia taas!! :o Ihailen sinun kuvia aina vaan ja toivon että joskus itse osaisin ottaa yhtä hienoja :D

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni