keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Petexpo 2015 ja 6 viikkoiset poikaset

Viikonloppu tuli vietettyä kanien kanssa Helsingin messukeskuksessa, estekilpailuiden parissa. Todella onnistuneet messut, alue ja radat olivat hyvät sekä kanit jaksoivat mennä hienosti esteillä. Tästä huolimatta hieman ristiriitaiset fiilikset, näistä asioista tulen kenties vielä joskus kertomaan täällä.

Mukana minulla oli nuorisosta Vilke, Cole, Vale ja Milan, hieman vanhemmista hyppykonkareista Ra, Gia sekä Ada, jota alunperin en edes ilmoittanut messuille kilpailemaan. Kaikki kanit hyppivät molempina päivinä messuilla.
Vilke hyppi lauantaina ensimmäisen keskivaikean suoran ja sunnuntaina viimeisen helpon mutkan, molemmat yhden virheen radoin ja klassauksin. 
Cole, Vale ja Milan hyppivät toista kertaa kilpailuissa viikonloppuna. Lauantaina kolmikko meni helpon suoran yhdellä virheellä ja saaden ensimmäiset klassaukset. Sunnuntaina Cole ja Milan hyppivät puhtaat radat ja Vale yhden virheen radan, näin myös tuli kaikille helposta mutkasta klassaukset.
Gia meni todella upeasti sisäkisoiksi, eliitti suoran ja vaikean mutkan kahdella virheellä! Vaikean mutkan kaksi virhettäkin tulivat vain onnettomasti matolla liukastelun takia.
Ra hyppi hienosti eliitti suoran yhdellä huolimattomalla virheellä ja sunnuntain eliitti mutkan kaksi virhettä olivat vielä hupsummat!
Sitten mummosankari Ada, joka eläkkeilystä huolimatta joutui messuille hyppimään. Ilmoittautumisten umpeutumisen jälkeen tilanne oli se, että sunnuntain eliitti mutkalla oli liian vähän ilmoittautuneita ja luokkaa ei olisi saatu pidettyä(loppu tuloksena olisi ollut vain kaksi luokkaa sunnuntaille, kolmen siasta) ja näin tarjouduin tuomaan Adan messuille. Lauantain eliitin Ada hyppi yhdellä hutiloidulla virheellä. Sunnuntaina mutkalla alkuun jaksettiin keskittyä, mutta loppua kohden kani selkeästi turhautui ja kaikki panostus kunnollisiin hyppyihin oli poissa. Todella hienosti meni kuitenkin myös eliitti mutkan rata Adalta kolmella virheellä!

Ylipäättään yleisesti nyt messuilla moni kani hyppi todella upeasti ja tätä oli ilo seurata. Ihanaa oli myös nähdä tästä kanilasta lähtöisin olevia kaneja radoilla!

Alla joitain videoita kanien radoista ja lisää löytyy vielä youtuben puolelta!


Lavella's Pocket Locker, uros
Lavella's See N say, naaras
Lavella's Connect the dots, naaras
Lavella's Skip-It, naaras
Lavella's Sky Dancer, naaras

18 kommenttia:

 1. Hiensti meni sun kanit taas kerran!! Vilke on niin hieno <3 Ja ihania poikasia :'3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja mukava muuten, jos ei nenä olisi koko ajan radalla maassa :D

   Poista
 2. Ihania kuvia! Ja hienoja hyppyjä! Kerro ihmeessä ristiriitaisista tunteista, taidakin jo aavistaa mitä asia koskee. Itsellekkin jotain sellaisia nousi vaikken edes paikanpäälle päässyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja pitää nyt katsoa, jos /joskus/ toteuttaisi laajemman postauksen. :)

   Poista
 3. Vau tosta lost windistä tulee kyl hieno estekiituri! suloset loikat :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja vaikuttaa sukuun tulleelta! Toivottavasti hieman rauhoittuu, ettei mene liiaksi kaahailuksi. :)

   Poista
 4. Katsoinkin, että olit jotenkin tutun näköinen :)

  VastaaPoista
 5. Oi että :D hienosti meni ja nuo poikaset on niin että awwws :3♥

  VastaaPoista
 6. Hienot kanit. <3 ja söpöt poikaset :')

  VastaaPoista
 7. Joskus jos innostun estekaneista ja estehyppelystä, niin tiedän keneltä kanin haluan! :)

  -Anna-

  Neljän kanin elämän vilskettä ja melskettä pääset seuraamaan täällä: http://kanimukset.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukava kuulla!
   Käyn katsomassa blogiasia. :)

   Poista
 8. Ihana toi Lost Wind ku ois ihan hiirrrrveesti intoa ja ei tiedä mihin sitä menis, mutta kauhee vauhti päällä :D Aivan ihana!

  VastaaPoista
 9. Noi mustat otterit pikkutsubut on kyllä niin suloisia.

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni