maanantai 6. huhtikuuta 2015

Tico ja uudet tuttavuudet

Ihana pääsiäisloma alkaa olla vähitellen takanapäin ja huomenna koittaa taas paluu arkeen. Sunnuntaina aamupäivällä kävi muutamat alustavasti varanneet katsomassa Sammyn poikasia ja illemalla kaksi hoitokania lähtivät omaan kotiinsa, tämän lisäksi pesin kaikki kanien kuljetusboksit. Pakollisten päikkäreideni aikana sisko ja mamma olivat siivonneet ns. kanilan välikön, joka oli aivan heinässä ja oljessa talven jäljiltä. Nyt kaikki röhnä on poissa ja välikkö ihanan siisti!
Tänään kannoin jo yhdeksän jälkeen koko kani porukan tuulettumaan ulkotarhoihin, joissa ne saivat olla lähes iltaan asti. Hyvin kuraista sakkia kannoin takaisin kanilaan ja elin hetken jopa siinä toivossa, että ylimääräinen energia olisi päivän pihalla olon jälkeen poissa. Iltaruokinnan aikaan sama kevätsirkus kuitenkin jatkui.. Pääasia kuitenkin on, että pupuilla oli hauskaa pihalla!
Nappasin päivällä myös poikasista videoita ja uudet kasvukuvat, myös poikasten nimet on nyt päätetty ja esillä tässä postauksessa!
Vihdoin alkaa myös olla pieni tuntuma siitä, kuka Sammyn poikasista jää kotiin. Jälleen poikue täynä lupaavia poikasia, joista kasvaa varmasti upeita kaneja luonteidensa puolesta, mutta myös estehyppyä ajatellen.


Lavella's Pocket Locker, uros

Lavella's See N say, naaras

Lavella's Connect the dots, naaras - jää kotiin(?)

Lavella's Skip-It, naaras "Tico"
Lavella's Sky Dancer, naaras


18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihan paras, jos saisin jäättä kaks, nii jättäisin sen kans(kerranki toivon, et joku perus, no ei ei!), älyttömän hausta tapaus ja rohkee!! :D

   Poista
 2. Ihana video! Pisti hymyilyttää tuo musa, kanimaista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siinä hyvin tän päivän tunnelmat päivällä ulkona vs. kanilassa :D

   Poista
 3. Haha noi kanakuvat :D Vähän vaihtelua pupupönötyksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiitos! Kanat halus kovin tulla kuviin :D

   Poista
 4. Upeita poikasia kaikki<3 Hauskoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 5. Tajuttoman hienoja kuvia ja eläimiä sulla! Ei voi kun ihastella. :--)

  VastaaPoista
 6. Oi ihania nuo poikaset :3 Minkä kokoisia nuo teidän häkit ovat? Näyttävät niin tilavilta ja valoisilta, montako ikkunaa kanilassa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muuta sivulla on linkki kanilan infopaketiin, josta löytyy myös kopeista tietoa. Kanilassa on kahdella sivulla ikkunoita, yhteensä kaikkiaan neljä kappaletta. :)

   Poista
 7. Moikka! Laitoin sinulle sähköpostia viime viikon perjantaina :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi paljon, etten ole ehtinyt siihen vastata, taas ollu arki yhtä tohinaa, mutta mä pyrin vastailemaan siihen nyt mahdollisimman pian. Idea sähköpostissa kuulosti ainakin hyvin houkuttelevalta! :)

   Poista
 8. Löysin blogisi ja olen aivan myyty! Sun blogissas on aivan ihana tunnelma ja noi kuvat... Oikeesti oon ihan sanaton:) Sit tulee viel ihan syötävän sulosii kaninpoikasii (okei, ei nyt ihan syötävän...) Mut tosi ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista, toivottavasti nautit tulevista postauksista tässä blogissa! :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni