tiistai 16. kesäkuuta 2015

Keskikesän kynnyksellä

Tämä postaus tulee nyt todella pikaisesti tehtynä, sillä sänky kutsuu jo kovin nukkumaan ja viiden herätys häämöttää koko ajan vain lähempänä! Miten nämä päivät menevätkään näin nopeasti?
Mistäs sitä nyt aloittaisi? Vaikka siitä, että blogi on nykyisin mukana Lemmikkiblogit blogiportaalissa. Keväällä sain sähköpostia tähän liittyen ja otin haasteen vastaan. Yläpalkin asentelin äsken hieman kiireessä ja huomenna pitää blogin ulkoasua vähän fiksailla paremmin, nyt se on hieman vinksin vonksin.
Efy ei ole vielä synnyttänyt, mutta iltaruokinnan aikaan sillä oli kova pesän rakennus päällä! Saa siispä nähdä onko aamuksi synnyttänyt. Efyn veljeä olen koittanut saada itselleni astutuslainaan, mutta tämä on osoittautunut todella vaikeaksi. Nykyinen omistaja on huonosti tavoitettavissa ja ei oikein osaa pitää mistään sovitusta kiinni. Yritys on kuitenkin kova, sillä jos Efy ei nyt saa eläviä poikasia edelleenkään, kaikki on kiinni toistaiseksi vielä kadoksissa olevassa veljessä.

Pian on pitkään odotettu juhannus ja tämän jälkeen neljän päivän vapaa, se myös koko kesän ainoa viikko vapaa.  Koitan saada kaikki vastaamattomat sähköpostit pois alta ennen juhannusta, sillä suuntaan jälleen hetkeksin Helsinkiin. Sieltä kotiudun jossain vaiheessa ensi viikkoa, loman aikana en vastaile sähköposteihin.

Viikonlopun kisoista tulossa vielä tällä viikolla postausta! 

Unidentified Flying Object "Sintya"
Min Lilla Vän "Luci"2 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni