sunnuntai 16. elokuuta 2015

Kuvia ja videoita puhelimen kätköistä!

Mitä, mitä? En tiedä onko tämä ihan hupsu postausidea, ainakaan ei ole ennen tässä blogissa ollut vastaavaa. Suurin syy tämän tekemiseen kuitenkin ehkä se, että ihan mukava huitoa elonmerkkejä edes sen kerran viikossa, mutta nyt sattuu olemaan niin, että  kaikki materiaali on kotikoneella Salossa ja sinne pääsen vasta joskus ensi viikon puolella. 

Kun pääsen kotiin ja selvydyn siellä odottavista uurastuksista, tulen heittämään kehiin mm. isompaa kisapostausta, erikoispostausta esteistä ja tietysti ihan perus kuulumisia.

Tyhmästi mulla on vaihtunut puhelin alkukesästä, eli uudessa puhelimessa ei ole niin paljoa materiaalia kuin vanhemmassa. Jos tämä postaus on kuitenkin mieluisa, voin toteuttaa joskus vastaavan vanhemmilla puhelinkuvilla ja -videoilla!

1) Kaikkien kanien roudaamista alapellon ulkotarhoihin, pienoinen urakka! 2) Luulin jo Liilan kadonneen, mutta se löytyikin tunnelista, jonka se oli väsännyt yhden päivän ulkoilun aikana. Oli muuten hyvin mutainen pupu, kun päästiin sisälle. 3) Luci ja Wini edessä sekä niiden edes mennyt emä Natalie. Tuon poikueen lapset ovat tällä hetkellä kanilassa pisimpään olleita, todella hassua! 4) Ja viimeisessä suloinen Pontus :3

1) Yksi tämän vuoden kanilassa vierailleista uroksista, eli sijoitusuros Jojo, jolle toivotaan jälkikasvua elo-suuskuun vaihteelle. 2) Efyn veli Napu, joka oli astutuslainassa. Jälkeläisiä ei kuitenkaan tälle urokselle koskaan tullut. 3) Itse Efy, joka nauttii herkkupalkintoaan synnytettyään vihdoin eläviä poikasia, vuoden odottelun jälkeen!

1) Selfie Mein kanssa, ei ihan onnistunein, mutta hauska. 2 & 3) Tähän kesään on mahtunut paljon sateisia kisoja, mutta onneksi myös lämpimiä ja aurinkoisia! Ensimmäisessä kuvassa Saurun kisapaikka ja toisessa Särkisalon urheilukenttä. 4) Kahdentoista kanin kommuuni ulkoilua, kanilan siivouksen ajan.

Ja loppuun vielä muutamat puhelimen videot!

12 kommenttia:

 1. Hauska ja piristävä postaus! Kurkkasin kuvat ihan pariin otteeseen :)
  Sun blogias on muutenkin mukava lukea kun tästä välittyy ainakin meikäläiselle semmoinen rehti ja avoin meininki. Ulkoasu on aivan törkeen ihastuttava ja noh joku tässä vaan on että aina kun oon tätä lueskellut niin mulle on jäänyt semmoinen positiivinen & iloinen fiilis mieleen :)
  Että jatkahan samaan malliin!!!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus :) Ihana pontus(ko?) tossa videossa kun kirmaa niin iloisena perässä :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä Pontus, kanilassa ei ole muita luonnonkeltaisia viittoja. :)

   Poista
 3. Voi pontus! Ihan ääneen tuli naureskeltua, voi ihana!
  -Saara

  VastaaPoista
 4. Kivaa vaihtelua tällainen kännykkäkuvapostaus! :-) Jotenkin antaa hieman vaihtelevaa ja erilaista näkökulmaa teidän kaniarjesta :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu varmasti ainakin kuvalaadun puolesta :D

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni