keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Menneitä estekilpailuita!

Edellisestä estekilpailu postauksesta on kulunut hetki ja nyt läpikäynkin viimeiset kuudet estekilpailut. 

5.9 olivat Pyhtään estekilpailut, joissa mukana oli Koru, Tico, Milan ja Cole. Keskivaikeassa mutkassa hyppi ensikertalaiset Koru ja Tico, muistaakseni molemmat menivät viidellä virheellä. Ticon tulosta en kuitenkaan varmaksi voi sanoa, sillä jostain syystä en sitä löydä tuloksista(?). Molemmat nuoret yrittivät kuitenkin hienosti jokaista estettä, tosin treeniä isommille estelle ne olisivat tarvinneet ennen näitä kilpailuita. Milan hyppi minulta myös keskivaikeassa mutkassa ja se meni hienosti tiputten vain yhden esteen! Vaikeassa suorassa hyppi Cole, joka teki useamman huolimattomuus virheen ja sähläilikin radalla normaalia enemmän. Milan tykitteli upeasti radan puhtaasti ja sain samalla klassauksen!
12.9 olivat tämän vuoden viimeiset ns. kotikisat Salossa. Siellä hyppimässä oli minulta Ra, Pontus, Milan ja Cole. Ra ja Pontus hyppivät eliitti suoralla, Ra mennen kahdella virheellä ja Pontus neljällä. Vaikeassa suorassa Milan meni kahdella virheellä ja Cole pudotteli harmillisesti kolme helpompaa estettä. Päivän(tai aamun) päätteeksi hypättiin vielä korkeutta, siinä Ra hyppäsi 85cm, Cole 70cm, Pontus 65cm ja Milan 55cm.
13.9 olivat Puotinharjun kilpailut, niissä mukana oli Koru, Tico, Bogus, Ra ja Fia. Koru minulla oli helpossa suorassa hakemassa viimeistä klassausta ja upea puhdas rata tosiaan olisi tytölle tullut, ellei hihna olisi jäänyt kiinni viimeiseen esteeseen ja kani hypännyt sen jälkeen väärän radan. Keskivaikeassa suorassa hyppi Tico ja Bogus hienosti kolmella virheellä. Eliitti suorassa Fia meni todella upeasti hyppien, tosin yhdellä hupsulla virheellä. Ra sujuvasti ja ilmavasti puhtaan radan, napaten viimeisen voiton ja saaden viimeisen sertinsä. Näiden kilpailuiden jälkeen Ra:sta tuli Suomen kolmas champion kani!
27.9 olivat Halikossa mukavat pikkukisat, jossa mukana minulta oli Tico, Cole ja Milan. Vaikeassa suorassa Milan meni neljällä virheellä ja Cole jälleen kolmella. Tico hyppi toisen keskivaikean mutkansa neljällä virheellä ja Milan viimeisen keskivaikean mutkansa vauhdilla ja puhtaasti, klassautuen ulos luokasta!
3.10 oli toiseksi viimeiset Puotinharjun estekilpailut, mukana näissä kisoissa oli Milan, Ra ja Fia. Milan hyppi vaikeassa suorassa ja meni harmillisesti sen molemmat kierrokset kahdella virheellä. Ra hyppi nopeasti ja sujuvasti tiputtaen vain yhden esteen. Fia meni eliitin hieman laiskemmin hyppien, virheitä sille tästä huolimatta tuli vain kaksi.
25.10 olivat tämän vuoden viimeiset ulkokisat Puotinharjussa, siellä mukana oli Reine ja Milan. Reine hyppi vuoden tauon jälkeen keskivaikean suoran kolmella virheellä, joista yksi tuli hihnan kaatamasta esteestä. Milan hyppi vaikean suoran yhdellä virheellä ja klassautuen eliitti suoralle!

Seuraavat estekilpailut ovat 7.-8.11 Lemmikkimessuilla ja tämän jälkeen vielä viimeiset tämän vuoden kisat 12.12 Eurassa!

VH-13 Lavella's Ch November "Ra"
Lavella's Black-winged kite "Cole"


Lavella's Fiocco di neve "Fia"
Lavella's Skip-It "Tico"

Lavella's Connect the dots "Koru"
Sapporo Dome "Pontus"
Bogus
Nonjans Lady of the Rain "Reine"
Lavella's Lost wind "Milan"3 kommenttia:

  1. Onnea Ralle ja omistajalle!:) Voi että harmittaa kun en pääse messuille näkeen tykkipupuja...;)

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni