tiistai 15. joulukuuta 2015

Myötä- ja vastatuulta

Viime keskiviikkona Fia synnytti kuusi pienokasita, kaksi naatasta ja neljä urosta! Näitä Fia on hoitanut erinomaisesti ja lähipäivinä olisi tarkoitus kuvata lapset paremmin sekä tarkastella ihan kunnolla mitä pesästä oikein löytyy! Keskiviikkoon mahtui ilon lisäksi surua, sillä sanoimme myös hyvästit Fian siskolle Fipalle, joka tosiaan on sairastellut tuplageenisyytensä vuoksi. Tästä myöhemmin lisää, kun jaksaa paremmin käsitellä aihetta.

Perjantaina saapui hoitoon Sammyn lapsi Malla, joka on tosiaan 37. poikueen yksi poikanen. Upea mimmi ja luonnetta kerrassaan. Ulkoillessamme tänään seurasi kuin koira perässä, hassusti tuntuu tuosta tytöstä löytyvän todella urosmaisia piirteitä! Malla on hoidossa minulla ensi viikkoon asti ja pääsee sitten jälleen takaisin kotiinsa.
Lauantaina suuntana oli vuoden viimeiset estekilpailut Eurassa ja samalla vietettiin yhdistyksen pikkujouluja! Helpossa mutkassa hyppi Efy ja Tofte. Efy ei ollut hyppinyt ennen näitä kisoja pariin vuoteen, mutta se hyppi niin innokkaasti, että voisin jopa keväällä jatkaa sen kanssa kilpailemista! Toftella oli edessään ensimmäiset estekisat ja molemmilla kierroksilla maaliin, jokaista estettä yritettiin ja se olikin meidän tavoitteemme!
Keskivaikeassa mutkassa loikki minulta Elise ja voi miten ihana se onkaan! Ei hosunut tai sählännyt, se hyppi kaikista mukana olleistani mallikkaimmin! Hienoja loikkia ja ainoat kolme virhettä todella huolimattomuutta, joka karsiutuu varmasti pois lisätreenillä. Vaikeassa mutkassa Milan hyppi hyvin perinteiseksi tulleen kahden virheen radan, kera hurjien loikkien! 

Jottei vahingossakaan unirytmi kärsisi, myös sunnuntaina kello soi viideltä ja matka kohti Kotkaa alkoi! Sieltä hain Elisen miehen, estekanisukuisen tukkakani Woltin!
Sunnuntaina alkoikin kolmen kanin astutukset, jos nyt tärppää on tammikuulle tulossa kolme poikuetta. Ran astutin uudestaan Pontuksella, sillä mitään kunnollistahan tuolta ei lopulta syntynyt. Milania tuli moikkaamaan Anniinan angoraherra Villis ja Elise on tavannut nyt useampana päivänä Wolttia. Lisää kaikista poikueista yritän mahdollisimman pika pikaa päivittää kotisivuilleni!

Tänään pääsin valoisan aikaan töistä ja sain napsittua vähän kuvia pupuista sekä ulkoilua muutaman kanssa. Toivottavasti viikonloppuna olisi hyvä sää, niin saisi lisää ulkoilua ja kuvattua pikku pitkäkorvia! Noran poikaset kasvavat myös sellaista vauhtia, että toivotaan viikonloppuna olevan myös ihan kunnolla aikaa niiden kanssa olemiseen. Pian pitäisi saada päätettyä mihin mikäkin poikanen lähtee ja kuka jää! Apua!

Fian kuusi poikasta!

Lavella's One day, uros - käsiteltävänä!

Lavella's See N say "Malla"Caban "Woltti"
9 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni