lauantai 16. tammikuuta 2016

Lumirallia nuorten ja vähän vanhempien kanssa!

Lunta on tullut kuluneella viikolla aivan mahdottomasti, kanit ovat saaneet näin ollen myös nauttia lumesta. Varsinkin nuorten parissa tuntuu olevan hyvin yleinen hupi lumeen sukeltaminen ja siinä uiminen. Vanhemmat kanit ovat taas riemuissaan, kun lunta voi kaivaa, tosin lopulta aina tuppaa tulemaan ikävästi se kova maa vastaan.
Pitkästä aikaan sain aikaiseksi myös treenattua vanhempien kanien kanssa esteitä, postauksen lopussa videomateriaalia muutamien loikista. Huomenna olisi tarkoitus taas treenailla aloittelevien estekanien kanssa, eli Lokin ja Toncan. Nämä kaksi nuorta esteristeytystä tulevat avaamaan kisauransa 30. päivä Liesjärjellä ja osallistuen siellä helppoon suoraan sekä mutkaan. Jännä nähdä miten ensimmäiset kisat näiden kanssa sujuu ja ennen kaikkea sisällä lämpimässä hyppiminen!

Fian poikaset tulevat ensi viikolla kuuden viikon ikään ja virtaa näissä on päivä päivältä vain enemmän. Tänään napatuissa kuvissa taas jokainen lapsi loistaa omalla persoonallisella tavallaan. Kehuttava näitä on siitä, että jokainen lapsi tulee aivan omatoimisesti luokse ja muutenkaan eivät poistu luotania minnekkään. Ei ole siis tarvinnut kertaakaan jousta maita ja mantuja näiden pupuvauvojen perässä! 

Ennen kuin pääsette kuvien pariin, alku viikosta syntyi Milanille ja Eliselle kummallekkin poikaset! Meinasin jo tänään kuvata ja katsoa sukupuolet, mutta yhden Elisen lapsen kanssa koettiin tänään selviytymis taistelu elämästä ja suosiolla siirtyy huomiselle näiden poikasten kuvaaminen, sukupuolien katsominen ja lasten esittely täällä blogissa!

Fian poikaset


Lavella's Give Me 5, uros

 Lavella's A pint of  bitter, uros

 Lavella's Stolen credit card, naaras

 Lavella's Going to Wonderland, naaras

 Lavella's Sound like thunder, uros

 Lavella's When pigs fly, uros

 Lavella's Tonca Do "Tonca"
 Lavella's Loki "Loki"
 Mountain Magic "Ada" Sapporo Dome "Pontus"

Laittakaa tulemaan omia suosikkejanne Fian poikasista ja muutenkin palautetta mitkä kuvat ovat onnistuneita ja mitkä taas mielestänne ei?

12 kommenttia:

 1. Pontuksen neljäs on ihana! :) Tosi kivoja kuvia oot taas saanut ja Fian muksut on tosi suloisia!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia, Adan ekasta tykkään erityisesti! Pontuksella on hauska hyppytyyli :'D

  VastaaPoista
 3. Oii tuo Lavella's When pigs fly on ehdoton suosikkini <3 varsinkin tämän poikasen toinen kuva on kaunis, yksi koko postauksen lempikuvistani.

  Pontuksen kuvat ovat kaikki tosi upeita, mutta suosikeiksi nousee 1, 4 ja 6.

  Ja voi apua, oon jo pitkään seuraillut sun blogia, mutta en ole koskaan tajunnut miten kaunis Ada on! Varsinkin naaman kuvio on ihana. Ja tuo kieli ulkona -kuva! :p

  Ja jottei tämä vain ihkutuskommentiksi jäisi, niin ensimmäisten poikasten kuvat eivät ole mielestäni yhtä kivoja kuin kahden viimeisen ja muiden kanien. Tosin tästä saa syyttää aurinkoa kun valo ei taida osua niin kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinulle!
   When pigs fly ja A pint of bitter ovat kaksi niin symppistä kaikella olemuksellaan, toivottavasti ne löytävät arvoisensa kodit!
   Poikasten kuvissa huomaa kyllä todella hyvin, miten paljon luonnonvalo vaikuttaa kuvaamisessa. Varsinkin poikasia kuvatessa, sitä ei aina kaikille riitä tasapuolisesti.

   Ada-mummo kiittää myös kehuista, hän on upea ilmestys, upeine raitoineen. :D

   Poista
 4. Tää uus ulkoasu on ihana! ♥

  http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Joo ihana ulkoasu! Ja oii ihanii noi pupuset! ;)

  VastaaPoista
 6. Vaou miten mahtavia kuvia millä kameralla otit noi kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuvailen vähän erilaisilla rungoilla, näissä runkona ollut canonin 60d :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni