sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Pikku kengurut!

Ensi viikolla nämä lapset tulevat jo kolmen viikon ikään! Elisen ja Milanin lapset ovat alkaneet vähitellen tutustumaan siihen mitä pesän ympärillä on. Pieniä pomppuspurtteja niiltä näkee miltein koko ajan! Elisen lapset oppivat oikeastaan heti ensimmäisillä vaellusretkillään hyppäämään/kiipeämään n. 20cm seinämän yli "Elisen puolelle". Nämä lapset ja Elise kun asuvat sisällä, on niillä koppinaan kaksi yhdistettyä tehdasvalmisteista häkkiä, jotta pinta-ala olisi isompi.

Milanin lapsista en vielä ottanut tänään selvää onko joukossa angora turkkia. Hieman kuitenkin epäilen, että ainakin nallemaisesta Björnistä voisi tulla angoraturkkinen. 
Elisen poikaset ovat kaikki näillä näkymin Mm-harjaksisia, eli harjas tippuu kasvun myötä pois. Sinisilmäisiä lapsosia bongailin tänään kaksi! Cruellalla nyt tietysti on nätin kuvion lisäksi, vielä tulossa säihkyvät silmät! Oikea prinsessa pupu! Upea erikoisuus saatiin myös poikueeseen, eli musta sinisilmäinen! Tästä tulee varmasti se poikueen valloittava prinssi. Kun poikaset tuosta vielä kasvaa lisää, näkee onko ruskea-sinisilmä sekoituksia vielä joukossa tai ihan eripari silmäisiä.
Tänään laittelin Elisen mustille lapsukaisille erivärisiä korvamerkkejä, niin pystyy nyt tästä eteenpäin seuraamaan paremmin lapsia ja tietämään paremmin kuka on kukakin.

Ra on ollut nyt muutamat päivät todella räjähdys valmiissa kunnossa, siis poikasten osalta! Nyt illalla oli jo pesää vähän väsälty, eli saadaan lähipäivinä toivottavasti vihdoin Ra x Pontus lapsia! Odotan niiiiiiin kovin näitä, että miten tässä pystyy edes olemaan poissa kanilasta...?!

Eilen kisailtiin tämän vuoden ekoja kisoja Liesjärvellä, eli tarkemmin Tammelan suunnilla. Kisoista piti tuuppaista postausta jo tulemaan aamulla. Päätin kuitenkin nauttia vähän tästä vapaapäivästä, rauhassa pupuilemalla, juoksemalla oiken pitkän lenkin, katsoen tv-sarjoja ja syöden hyvin. Eli tehden kaikkea sellaista kivaa mitä normaalisti ei viikolla pahemmin ehdi tekemään. Huomenna voisi kuitenkin olla se päivä, kun postailen kisoista ja tuon esille yhden hyvin tärkeän sekä huolestuttavaan suuntaan menneen asian.

Lopuksi saatte katseltaviksi tämän viikon kasvukuvia. Jos säät ovat ensi viikon loppupuolella hyvät, silloin lapset pääsevät ensimmäistä kertaa ulos kuvattaviksi!

Milanin poikaset

madagaskar, naaras
madagaskar perhonen, naaras
madagaskar viittakuvio, naaras
luonnonharmaa perhonen, naaras
"Björn" madagaskar, uros 
"Chika" luonnonkeltainen perhonen, naaras


Elisen poikaset


ruskeasoopeli, uros & naaras
musta x-kirjava (ss), uros & musta, naaras
musta, uros & "Pilkku" musta x-kirjava, naaras
"Cruella" musta x-kirjava (ss), naaras & musta, naaras
musta, naaras & musta, uros

12 kommenttia:

 1. Voi että miten äkkiä toiset kasvaa 😍 niin kauniita ovat. Onnea sinisistä silmistä 🌠

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvavat aivan silmissä, kyllä! :D
   Kiitos paljon, toivottavasti sinisilmäisille kasvaisi upeaa luonnetta!

   Poista
 2. Cruella on kyllä upea! <3 Elise on hoitanut homman kyllä kiitettävästi kun kaikki poikaset näyttää niin hyvinvoivilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä kiitettävän hyvin mennyt tähän saakka, tosin vielä on monta viikkoa edessä ja muutama pienempi muksu matkassa mukana. Toivottavasti kaikki menee kuitenkin hyvin. :)

   Poista
 3. Voi noi sinisilmäset on mun lemppareita!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne ovat kyllä aina hauskoja erikoisuuksia!

   Poista
 4. Onko sinulla jotain postausta jossa kertoisit Elisestä ja sen luonteesta enemmän? Sitä ei vissiin ole tuolla blogin tai kotisivujen "kanit" kohdassa. Olisi kiva tietää millainen tämä poikasten äiti on :) Voi että odotan niitä Raan poikasia ihan innoissani. Nämä ovat myös kaikki aivan ihania pikkuisia! Taitaa käydä niin että pukkaa kanivauvaukuumetta päälle. Haluaisikohan Piitus kaverin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnekuvaukset ja tietoa Elisestä löytyy kotisivujen astutus- ja myynti-ilmoituksessa, muualla ei taidakkaan olla.
   Ja voi, kanilapsoset ovat kyllä sellaisia, joista kuume pukkaa todella herkästi! :D

   Poista
 5. Voi Cruella ja säihkysilmät sentään! ♥

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni