sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Vain yksi sana, se on kaaos.

Suoraan sanottuna, kulunut viikko on ollut jotain aivan hirveää! Jos samankaltaisia viikkoja tulee vielä lisää, taitaa olla tarpeen ostaa lento jollekkin kaukaiselle saarelle. 
Kyseessä oli tosiaan viimeinen lomaviikko. Tiesin kyllä, että hieman enemmän ohjelmaa tulee olemaan, mutta mihinkään tämän kaltaiseen en ollut varautunut. Maanantai starttasi tosiaan tuurauspäivällä töissä, josta päästessäni iltapäivällä olinkin ihan loppu osittain hyvin onnettomien yöunien vuoksi. Alkuillasta sain onneksi revittyä itseni ylös hieman venyneiltä päikkäreiltä, kiikutettua kanit pihalle ja siivottua kanilassa. Illan myötä aloin hieman huolestua, sillä muista perheenjäsenistä ei kuulunut. Pian sainkin tietää, että sisko oli tippunut tikkailla neljästä metristä ja mitenkäs muutenkaan kuin pää edellä. Tämä lamautti jo suoraan koko viikon. Tosin hetken rauhaa ei suotu ja heti tiistaina oli suunnattava pääsykokeisiin, jotka jatkuivat melkein koko viikon. Kaiken tapahtuman keskellä juhlittiin lauantaina tupla-lakkiaisia, jotka jatkuivat railakkaasti aamu kahdeksaan asti. Seuraavaksi olisi tarkoitus palata taas töihin, siihen perinteiseen arkeen.

Toivon, että moni teistä, jotka ovat yrittäneet tavoitella, lukevat nyt seuraavan. En tosiaan ole tämän kaiken stressin keskellä vaivannut päätäni pahemmin kaniasioilla, viestejä on tullut ihan puheluihin asti, mutta lähden käymään niitä läpi vähitellen tulevan viikon aikana. Nyt edetään ihan pikkuhiljaa, päivä kerrallaan ja katsotaan mitä seuraavaksi. Koppiremontti seisoo aivan täysin, kanila näyttää kuin pyörremyrsky olisi riehunut ja sen valmistumisesta ei ole toistaiseksi mitään tietoa. Kaneja mulla on nyt nelisenkymmentä hoidettavana, kun siskoa tarvitsee luonnollisesti autella.

Kaiken kaaoksen keskellä kanilan lapsukaiset kasvavat, tuovat vauhdilla esille omaa persoonaansa ja ensi viikosta eteenpäin pääsee myös Toften poikasiin tutustumaan kanilalle. Ensimmäiset kyselijät tulevatkin jo vierailemaan viikonloppuna ja vähitellen ajan kanssa sitten loput. Kyselyitä voi edelleen jättää, otan takaisinpäin yhteyttä sitä mukaan kuin ehdin. Muistakaa edelleen perhetyä aina ensin kanilan kotisivuihin, ennen yhteydenottoa. 
Olen myös päättänyt, että syksyyn mennessä otan käytännön, jossa en ota enää alaikäisiltä vastaan kyselyitä. Kani on kuitenkin aina loppupelissä aikuisen ihmisen vastuulla, jos sellainen hankitaan alaikäiselle, haluan, että aikuinen on alusta asti mukana eläimen hankinnassa. Tähän mennessä on pitkälti riittänyt se, että nuori on saanut myös omatoimisesti ottaa yhteyttä ja olen tämän jälkeen puhunut puhelimitse tai tapaamalla huoltajan. Tämä muutos tosiaan vain siksi, että se helpottaa omalta osaltani hommaa ja saan heti alusta asti nähdä, että aikuinen on myös aidosti mukana.

Mutta tosiaan, tiedättekös, ehdin kuin ehdinkin kaiken hullunmyllyn keskellä kuvata viikon kasvukuvat poikasista! Lisäksi nimetkin tuli vihdoin päätettyä ja ne ovat nyt esillä. Teemana aika laidasta laitaan, joukossa kirjallisuutta, musiikki kappaleita, maantiedettä jne..

Adan poikanen

Lavella's Tierra del Fuego, naarasToften poikaset

Lavella's Seize the Day "Nala", naaras

 Lavella's Groundhog Day, naaras

 Lavella's The Dragon's Daughter "Vitani", naaras

 Lavella's Just Surf the Net "Simba", uros

 Lavella's Slumber Kingdom, uros

 Lavella's The Wtf Singalong "Kiara", naarasTicon poikaset

Lavella's A Million Suns "Eba", uros

 Lavella's The Nightmare Factory "Lione", uros

 Lavella's The Wise Man's Fear "Boltsi", uros

 Lavella's Tokyo Heist "Sinai", naaras

 Lavella's Innocent Darkness "Takla", naaras

 Lavella's Under the Never Sky "Lyna", naaras


18 kommenttia:

 1. Ihania ihania nimiä!! Mä oikeesti kuolen...sä oot niin HYVÄ kuvaaja! Toi tausta! <3 siis millä kameralla kuvaat ihan noita poikasia? Toi on ihan sairaan kaunis tausta oikeasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja näissä kuvissa käytössä ollut runko on canon 5d mark ii. :)

   Poista
 2. Voi luoja tuota Ebaa :D ihan superhauskan näköinen hiirenkorvineen! Lemppari kuitenkin kuvien perusteella kaunis Vitani.

  Niin, ja voi kuinka upeasti Zed hyppi ! Niin hienolla tyylilläkin. Onnea, nyt voi sanoa että kasvatustyö on onnistunut ihan erinomaisesti. Entä kuinka Ferenolla menee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nuo ovat ihan käsittämättömän suloisia!

   Uusimmassa postauksesta löytyy näistä veijareista. :)

   Poista
 3. Lyna ja Lione on ihan mahottoman nättejä lapsia <3

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti siskosi toipuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä hän on onneksi mukavan hyvin jo toipunut!

   Poista
 5. Voi ei ;__; rakastuin Taklaan jo

  VastaaPoista
 6. Ja mä rakastuin Boltsiin! :)

  VastaaPoista
 7. Takla on kyllä todella nätti!

  VastaaPoista
 8. Huhhuh, toipumisia siskollesi, kuulostaa kyllä todella kamalalta tuollainen pudotus! Mutta aivan ihanat kuvat olet poikasista saanut otettua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ja päivät tapaturman jälkeen, hyi, ei mielellään uudestaan.
   Kiitos paljon! :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni