maanantai 22. elokuuta 2016

Pikaisia kuulumisia

Tämän postauksen kuulumiset jää todella lyhyiksi, mutta lupaan palailla aivan viikon sisällä ja sillon avaan teille vähän asioita mitä nyt päällä. 

Kanilan väelle kuuluu todella hyvää, nuoret ovat kasvaneet hurjan paljon ja kehittyneet esteillä joka hyppy kerran jälkeen! Koteja mulla on edelleen turhien varailuiden takia etsineet Pilkku ja Drizella. Kumpikin saavat nyt toistaiseksi asua ulkosalla, mutta pakkasten tullessa niille pitää keksiä jokin toinen ratkaisu.
Lionella ja Eballa on kummallakin mahdollisesti kodit tiedossa ja toinen näistä lähteekin tällä viikolla. Samaan tapaan Tofte muuttaa uuteen kotiin perjantaina.

Paljon kaneja lähdössä, mutta pari myös tullut, eli Vilke ja Ran sisko April. Nämä tosin eivät jää kanilalle, mutta ovat asuneet nyt viimeisen viikon luonani.

Viime viikolla aloitin myös operaation, jossa tarkoituksena oli saada Mei, Efy, Vitani ja Lyna asumaan yhteen. Alkuun tilanne näytti aivan toivottomalta, tai oikeastaan vain Mein puolesta joka ei hyväksynyt millään uusia kavereitaan. Onneksi jännitteet on nyt tasaantuneet ja tämä naaras nelikko asuu nyt sulassa sovussa!

Loppuun liuta kuvia ja muutamia treeni videoita, joita muuten löytyy vielä lisää youtuben puolella.

Lavella's Drizella Tremaine "Drizella"




Lavella's Spring Sprite "Pilkku"



Lavella's A Million Suns "Eba"




Lavella's The Nightmare Factory "Lione"


 Lavella's Under the Never Sky "Lyna"




Lavella's Tierra del Fuego "Varyan"




Nonjans Lady of the Rain "Reine"



3 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni