torstai 27. lokakuuta 2016

Retkellä poikien kanssa

Täällä elellään leppoisaa elämää, hieman haikeutta tähän viikkoon on tuonut se, että pian pitää lähteä takaisin Suomeen. Hieman reipas viikko enää aikaa täällä olemiseen. Tosin Suomen lentoa ostaessa mun oli aivan pakko ostaa samalla kertaa paluulippu uudeksivuodeksi. Tuosta tosin lisää myöhemmin.

Viime viikonloppuna käytiin Elverumissa Vilken ja Danen kanssa. Oltiin poitsujen kanssa mukana hyppynäytöksessä ja varsinkin Vilke oli mitä reippaimmalla tuulella! Danen tosiaan hain viime perjantaina Tonjelta ja se on ollut hieman nuutunut. En tiedä onko se sitten saanut liian vähän heinää vai ollut toisellaisella rutiini hoidolla. Nyt kuitenkin alkaa poitsu olla jo virkeämpi!

Täällä missä Vilke, Zed ja Dane asuu on hieman huonot kuvaamis mahdollisuudet. Oikeastaan vasta nyt olen tajunnut, miten hyvä kanien on meillä Suomessa asua, kun tilaa ympärillä niin paljon. Kanit voi vain päästää pihalle juoksemaan tai käyskennellä ja kuvata niitä milloin ja missä huvittaa. Täällä ollaan vain menty valjaissa, ulkoiltu tarhoissa ja jaloteltu kanilan lattialla. 
Eilen mulla oli vapaapäivä ja lähdin kahden aikoihin Zedin ja Danen kanssa ajelulle. Koska alue on vielä minulle todella vieras, harhaltiin ja ajeltiin hieman ristiin rastiin. Lopulta löytyi sellainen tienpätkä, mihin kehtasin auton laittaa parkkiin. Nappasin ensin Zedin kainaloon ja jatkoin jalan pientä tietä pitkin. Lopulta löytyi sopivan rauhallinen kohta, missä oli hyvä alkaa kuvaamaan. Zedin jälkeen otin Danen ja aluksi yritin ottaa siitä myös kuvia samassa kohtaa. Päädyin jatkamaan matkaa tietä pitkin ja mitä sieltä löytyikään, aivan ihana ranta! Dane oli alkuksi hyvin järkyttynyt aallokosta jotka löi rantaan, mutta pian se jo tassutteli menemään sinne sun tänne. 
Viideltä palattiin takaisin. Vaikka vähän tihkutteli vettä, sää oli leuto ja reissu kannatti. En tiedä mitä kanit loppupelissä tuumasivat, mutta touhuta ne ainakin jaksoivat!

Viikonloppuna olisi tosiaan Stavangerissa NM kilpailut, mutta tämän viikon aikana olen tulltu siihen tulokseen, että ne jää nyt väliin. Ensi kevään NM kilpailut on lähempänä ja sinne voin mahdollisesti saada myös Danen hyppäämään, eli sinne todennäköisesti siis tähdätään nyt. 

Lavella's Löppeli hölö hölö Zed "Zed"
 Lavella's Sounds like thunder "Dane"
3 kommenttia:

 1. Upeita kuvia, varsinkin noi rantakivillä otetut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuo ranta oli kyllä hieno paikka, pitää joskus päästä vielä uudestaan sinne! :)

   Poista
 2. Voi vitsi mitä kuvia taas oot laittanut tänne! :O

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni