torstai 1. joulukuuta 2016

Valokuvaus- ja piirrustuskilpailu!

Koskaan luovuutta ei voi olla liikaa ympärillämme! Jokaisessa meissä asuu luova ihminen ja nyt juuri sinulla on mahdollisuus näyttää oma luovuutesi! Haluan tällä kilpailulla kannustaa luovuutenne esille, julkaista ja palkita omaperäisimmät luovuudentaitajat! 

Never forget to smile -blogi järjestää kaniaiheisen valokuvaus- sekä piirrustuskilpailun. Kilpailu on avoin kaikille kaninomistajille ja kaneista kiinnostuneille.
Kilpailussa on viisi teemaa, joista jokaisesta valitaan luokkavoittajat. Tämän jälkeen jokaisen teeman luokkavoittajat tuomaroidaan palkintosijoille. Tuomareina tässä kilpailussa toimii tätä blogia kirjoittava Maija Suni ja valokuvaaja Anssi Lepikko.

- Kuvan laadulla tai sillä millä kuva on otettu ei ole väliä, vain kuvan sanomalla, idearikkaudella ja aiheeseen sopivuudella.
- Kuva on oltava sinun itse ottama, jos kuvassa esiintyy muita henkilöitä, heiltä on kysyttävä lupa kuvan julkaisemiseen.
- Jos kuvassasi esiintyy toisen omistuksessa oleva kani, on omistajalta oltava lupa kuvan julkaisuun ja käyttöön tässä kilpailussa.
- Yksi teemoista on piirrustusaiheinen, johon voi osallistua vain piirretyllä kuvalla. Kuvan tulee olla täysin omatekemä. Tekotapa on täysin vapaa, kaikki tietokoneella kuin paperilla(skannattava) tehdyt tuotokset otetaan vastaan.
- Koko kilpailuun voi osallistua vain yhdellä kuvalla per henkilö.
- Kaikkien osallistujien keskuudesta arvotaan kaksi onnekasta, jotka tulevat saamaan erilaisia kaniaiheisia tuotteita!

 Kaikki kuvat tullaan julkaisemaan blogissani sekä kanilan instagram -sivulla (@lavellaskanit)


Teemat

 - Parasta kaneissa
- Villi ja vapaa
- Yhtenä päivänä...
- Yhteinen harrastus
- Unien kani (piirrustus teema)

 Kilpailuun on aikaa osallistua 1.-15.12.2016 välisenä aikana. Tulokset julkaistaan viimeistään 20.12 blogissa ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.


Palkinnot

Palkintoina toimii erilaisia kaniaiheisia tuotteita mm. kaniteemaisia tavaroita, lahjakortteja, valjaita, hihnoja, herkkuja, kaninruokia ja leluja.

Ei voittaneiden osallistujien kesken arvotaan 2kpl kaniaiheista tavarapakettia.


Osallistuminen

Ennen kuin osallistut, lue huolellisesti kilpailukutsu ja muista mainita kaikki vaadittavat asiat ilmoittautumisessa. Oleellisen tietojen puuttuessa osallistumista ei voida hyväksyä.

- Kilpailuun osallistutaan lähettämällä kuva/piirrustus alempana mainittuun osoitteeseen.
- Kuva on laitettava minulle liitetiedostona, kuvan nimeksi tulee laittaa oma nimi muotoon: etu_sukunimi.
- Laita sähköpostin otsikoksi Valokuvauskilpailu 2016.
- Mainitse sähköposti-ilmoittautumisessa: mihin teemaan osallistut kuvallasi, omistatko kanin/kaneja, nimesi ja sähköpostiosoite.Tietoja ei tulla luovuttamaan ulkopuolisille.

Kaikki kilpailuun osallistuvat kuvat ja siihenliittyvät tiedot tulee lähettää sähköpostiini: maija.suni@hotmail.com
Onnea matkaan!

7 kommenttia:

 1. Täähän on tosi kiva idea! miten toi piirrustus lähetetään? :)
  Hyvää joulun alkua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piirrustus lähetetään sähköisessä muodossa, oma valinta millä keinoin tuo kuvan sähköiseen muotoon.
   Hyvää joulun alkua myös teille! :)

   Poista
 2. Ja muuten pakko kysyä että kuinka usein vaihdat vedet kaneille ja voisitko tehdä q&a postauksen jossain vaiheessa missä vastaat eri kysymyksiin mitä sulle laitetaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivittäin aika pitkälti.
   Mahdollisesti jossain vaiheessa voin tehdä. :)

   Poista
  2. kiitos vastauksestasi! :)

   Poista
 3. Voi hitsi kuinka hyvä idea! Heti lähti kunnon suunnittelut käyntiin :D sellainen tuli mieleen, että saako kuvaa muokata? En nyt mitään tekstiä tai clipart-kuvia ole lisäilemässä (hyi olkoon!), mutta ovatko perus värien ja valaistuksen korjailut ym. sallittuja? Ja saako vanhalla kuvalla osallistua / haittaako jos se on kesäinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saa, kuva kun ei koskaan kamerasta tullessa ole täysin sitä mitä kuvasit. Esimerkiksi jo se, ettei kamera tallenna värejä samalla tavalla miten ihmisen silmät värit näkee.
   Valokuva on aina ihisen oma luovatuotos ja tulkinta jostain, tässä kohtaa haen sopivia kuvia yllä oleviin aiheisiin. Kuvan voi kuvata ajankohtaisesti tai lähettää aiemmin otetun.

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni