keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Esittelyssä Doris lapset!

Viime maanantaina syntyi neljä pientä pupulasta Dorikselle! Ensimmäinen viikko meni jännittäessä, ettei kukaan lapsi vain eksy pesästä pois tai käy muuta ikävää. Ensimmäisestä viikosta selvittiin ja kaikki poikaset todella hyvinvoivia. Tänään oli aika tarkastella poikasia hieman paremmin ja samalla nappasin nopeasti ensimmäiset kuvat. Sukupuoletkin varmistuivat ihan kunnolla, eli kaksi komeaa urosta ja kaksi kaunista naarasta!
Kun Tattiksen lapset ovat kovin kirjavia, niin nämä taas vastaavasti kovin tummia. Lisäksi parin viikon päästä nähdään onko kellekkään poikasista periytynyt Banzain haituvaharjasta, eli vanhemmiten tippuvaa Mm-harjasta. Vaikka riemunkirjavia lapsia nämä eivät ole, näissä poikasissa ratkaisee yksin se luonne. Hyvää estekania, tai ihan lemmikkipupua ei koskaan tee väri tai ulkonäkö, se on se luonne. Näiden poikasten kohdalla jäädään nyt siispä odottamaan kasvua ja minkä luonteista sakkia olemmekaan loppujen lopuksi saaneet. 

Myös näiden lapsukaisten kohdalla joudun ilmoittamaan, etten uskalla ottaa kyselyitä vastaan. Kaksi on max. mitä tästä poikueesta toistaiseksi uskallan luvata muille ja niistä kiinnostuneet löytyvät. Banzain sijoituskoti, joka ottaa sopimuksen mukaan joko yhden poikasen tai poikasen hinnan. Lisäksi mahdollisesti toinen naaraista olisi muuttamassa Banzain veljen kaveriksi. Suunnitelmat ovat hyvät ja nyt toivotaan, että kaikki tosiaan menee hyvin ja näsitä tulee huippu luonteista porukkaa!

Parin viikon päästä toivottavasti saadaan kauan odotetut Ravan lapset maailmaan ja viikko sen jälkeen myös Vitanin jälkikasvu! Ensi viikolla pääsen astuttamaan myös viimeiset naaraat tälle keväälle. Tiedän, että paljon on kiinnostuneita nyt näistä minulle syntyvistä poikasista, mutta muistakaa maltti on valttia. Pakko on edetä ihan yksin kanien mukaan, vaikka ei sitä itsekkään aina malttaisi odotella näitä pitkään odotettujen poikueiden syntymistä!

musta, uros & musta viittakuvio, naaras


musta, uros & musta, naaras


3 kommenttia:

 1. Kauniita koko sakki! Vitsi odotan innolla että kasvaksivat enemmän ja näkisi tosiaan mitä näistä tulee! Miten sulle voi mahtua noin monta kania sinne kanilaan vaikka ei se mikään maailman isoin kanila ole? Oletko miettinyt yhtään millon järjestäisit salossa päin kisoja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kanilasta löytyy 24 koppipaikkaa, joista tällä hetkellä 11 kopissa asuu minun omia kanejani. Lopuissa asuu muiden tai siskoni kaneja. Vapaina on myös nyt parikoppia kevään poikueista jääviä poikasia varten.
   Tosiaan täyttä ei tule tai liikaa kaneja, kun tietää täsan tarkkaa mitä tekee. :)

   En tiedä miten tulen järjestämään Suomessa enää kilpailuita, kun alan nyt enemmän aktivoimaan Norjassa meidän alueen omaa hyppy-yhdistystä ja järjestämään siellä kilpailuita.

   Poista
  2. Okej! Ois itekki kiva mennä joskus Norjaan kanejen kanssa. Vaikka esim.kisailemaan. mutta miten se on jos ottaa laivalle kaneja? Saako sitä edes tehdä?

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni