tiistai 3. tammikuuta 2017

Norjan pojat!

Torstai aamuna hyppäsin koneeseen ja puolentoista tunnin päästä olin saapunut jälleen Norjaan. Junan kanssa matka jatkui ja kymmeneksi olinkin jo määränpäässä. 
Suunnitelma uuden vuoden vietosta Norjassa muodostui jo syksylä, jolloin liputkin tuli valmiiksi varattua. Tämä sopi myös töiden puolesta hyvin, sillä töitä pystyi painamaan koko joulun ja sen jälkeen ottaa vähän lomaa, nähdä ystäviä ja pupuilla. Nyt onkin niin hauska tavata taas Dane, Zed ja Vilke, minun norjan pojat! Sää täällä on ollut todella ihana, on tullut ulkoiltua, valokuvattua ja treenailtua kanien kanssa esteitä. Poikien kanssa ulkoilu onnistu hyvin, sillä niille on kasvanut varsin paksu talvikarva, kun nyt viettävät lähes ulkokani elämää.

Tulevasta parista viikosta tullaan ottamaan kyllä iloirti, sillä seuraavan kerran suunta Norjaan ja näkemään poikia vasta myöhemmin keväällä.

Lavella's Sounds like tuhnder "Dane"Salta Ravinen "Vilke"
Lavella's Löppeli hölö hölö Zed "Zed"Uusi vuosi oli kyllä hienoa! Aluksi mietin kuvauspaikaksi näkymää Mjösan yli Brumunddalin, mutta etäisyys oli turhan pitkä. Siispä vaihdettiin paikkaa ja se kannatti! Suunnattiin todella ylös, josta avautui näkymä koko Brumunddaliin. Kuvat kertovatkin jo paljon, ilotulitus näkyi huikean hyvin!
Vuoden vaihtumisen jälkeen mentiin kiltisti vain nukkumaan, sillä seuraavalle päivälle oltiin sovittu menoa. Lähdettiin nimittäin käymään Jorunnin ja hänen miehensä luona Tangessa, missä aamupäivä menikin kaneja treenaillessa. Ilma oli hieman tuulinen ja viileä, mutta kanit menivät todella mukavasti!  Treenien jälkeen syötiin ja jutusteltiin. Päivä alkoi jo hämärtyä, kun suunnattiin kotia kohti. Oli kyllä mukava päivä!

Lavella's Löppeli hölö hölö Zed "Zed"


Salta Ravinen "Vilke"


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni