torstai 2. helmikuuta 2017

Kisoissa ja Doris lapset!

Sunnuntaina aloiteltiin tämän vuoden kisakautta Lohjalla! Mukana hyppäämässä oli Milan, Loki, Poksa ja Björn! Eli yksinkertaisemmin pojat ja Milan.
Milanin kanssa tavoitteena oli saada kolmas klassaus vaikeasta mutkasta, mutta se on oikeasti aika mahdotonta sisällä hypättäessä. Milan tarvitsee niin paljon tilaa ympärilleen radalla, eikä se sisällä oikein onnistu kun se hyppäisi mielellään vaikka kaikki sumpussa olevat esteet yhdellä isolla loikalla. Noh ei nyt sentään, mutta jotain hyvin tämän tapaista kuitenkin. Lohjalla vaikea mutka mentiin 3+4, molemmilla kierroksilla yksi virhe korjauksista ja varsinaiset virheet hyvin yksinkertaisista esteistä. 
Loki hyppäsi ensimmäistä keskivaikeaa mutkaansa ja se meni todella hyvin! Ensimmäiseltä kierrokselta kaikki kuusi virhettä hyvin huolimattomia, toisella kierroksella kolme virhettäa. Tosiaan tarkoitan huolimattomilla esim. sitä, että kani hypännyt jo esteen, mutta potkaisee tai hipaisee puomia laskeutuessaan. Lokilla toisen kierroksen virheet olivat myös todella yksinkertaisilta esteiltä, isot se meni jälleen todella sujuvasti!
Poksa oli myös kokeilemassa keskivaikeaa mutkaa, mutta se on ollut niin pitkällä hyppytauolla ja tyttöjen hajut vain mielessä, että aika loppui molemmilla kierroksilla. 

Björn oli jälleen mulla hyppäämässä korkeutta. Jep, Björn on hypännyt enemmän korkeutta kuin perusluokkia, eikö ole hassua! Tällä kertaa saatiin viimeinen klassaus 65cm hypyllä ja nyt nuoriherra on eliitti korkeudessa! Samaan tapaan Loki pääsi myös eliitti korkeuteen, kun se jaksoi hypätä aina 70cm saakka.
Milan ja Poksa olivat laiskemmalla päällä. Poksa ei  jaksanut yrittää ollenkaan, se potkaisi aina hypyn jälkeen puomin alas... Milan halusi vain lapsia, aivan hirmuiset kiimat! Hienosti tyttö hyppäsi kuitenkin aina 65cm asti!

Oikein kiva kisapäivä ja pääsi vielä ajamaan kotiin valoisalla!
Alla pieni video kooste Lokin hypyistä korkeudessa.Omalla tavallaan on mukava kun nyt Doriksen ja Tatin poikueet ovat hieman pienemmät. En olisi varmaan jaksanut eilen töiden jälkeen kuvata mitään kymmenen poikasen poikuetta, mutta tuollainen neljän poikasen poikue oli todella helppo! 
Doriksen lapsilta on tosiaan silmät auenneet ja kovin halutaan jo tutkia suurta ja ihmeellistä maailmaa. Kuvia läpikäydessä oli hauska huomata, miten he ovat saaneet piirteitä molemmista vanhemmistaan. Tällaisessa poikueessa missä vanhemmat ovat kovin erilaiset, nuo vanhemmilta tulleet piirteet ulkonäössä huomaa herkemmin. Kovin myös odottelin, että olisi nähnyt Mm-harjaksen alkuja, mutta ei vielä, saamme vielä odottaa. Mulla on nimittäin jo nimiteema valmiina, mutta jotta nimet trimmaavat varmasti tarvitsee vielä hieman odottaa. Ehkä ensi viikolla julkaisen ne?

musta, uros


musta viittakuvo, naaras


musta, uros


musta, naaras

4 kommenttia:

  1. Mäkin haluan kisoihin. Mutta varmaan ollaan menossa sitten Anniinan kisoihin Turkuun. Hienoja kaikki poikaset ja kivat värit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kisoissa on kyllä kiva käydä, mukava kuulla, että olet mahdollisesti tulossa ystävänpäivä estekilpailuihin! :)

      Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni