sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Ensimmäiset suureen maailmaan

Toiminnan täyteinen viikko takana, mutta ennen kaikkea hieman haikea. Perjantaina muutti America uuteen kotiinsa Ahvenanmaalle ja tänään Doriksen lapsista Junge naaras Pääkaupunkiseudulle. Molemmat lapset pääsivät ihaniin koteihin, mutta silti luonnollisesti jää aina hieman pienokaisia kaipaamaan. Doriksen toinen naaras muuttaa myös tulevinan viikkoina isänsä luokse asumaan. 
Kaiken kaikkiaan Doriksen, kuin Tattiksenkin poikue oli mitä ihanin ja ilolla kaikkien poikasten kasvua olen saanut seurata. Tattiksen lapsista jäi tosiaan kotiin kasvamaan uros ja naaras. Doriksen poikasten kohdalla yksi tulee jäämään kotiin tai vaihtoehtoisesti yksi poikasista menee sijoitukseen. 

Tänään pääsen esittelemään Vitanin ja Freyan poikasten nimet!
Vitanin poikasilla teema on Rising Moon -kirjasarjan ensimmäisestä osasta bongaamani neljä aluetta. Tämän nuoren kirjailijan kirjasarjasta on tullut itseasiassa toinenkin osa, eli voisi senkin lukaista ja tiirailla josko siitäkin löytyisi kivoja nimi ideoita.
Freyan poikasten nimiteema lähti liikkeelle yhdestä kirjasta, yhdestä kappaleesta ja poikasten punertavasta väristä. Jo varmaan vuosi sitten totesin, että jonkin punertavan värisen poikasen nimeän Dust Lands -sarjan ensimäisen osan mukaan, eli Blood Red Road. Freyan poikasten syntymän aikaan vastaani tuli kappale Blood Red Roses ja sitten syntyi nämä kuusi punertavaa poikasta. Veranpunainen poikue oli täällä!
Poikasten nimiä on hyvin mielenkiintoista kehittää. Ne liittyvät lähestulkoon aina johonkin mitä on tullut elämässä vastaan. Pakko kuitenkin myöntää, että suurimmat innoittajat ovat ehdottomasti kirjat, kappaleet ja radio kuunnelmat!

Tältä viikolta odottaa vielä kasa kuvia ja kuulumisia julkaisua. Lisäksi mulla on yksi poikue täysin esittelemättä! Huomenna mulla on paluu töihin(päästävä pian jo nukkumaan), eli ensi viikolla kuulemme taas ehdottomasti!

Vitanin poikaset

Lavella's Red Moonbeam, uros
Lavella's Lunar Eclipse, naaras
Lavella's Rising Moon, naaras
Lavella's Silver Crescent, naaras


Freyan poikaset

Lavella's Blood Red Role, uros
Lavella's Blood Red Rose "Rose", naaras
Lavella's Blood Red Romance, naaras
Lavella's Blood Red Rogue "Reetu", uros
Lavella's Blood Red Rowan "Taila", naaras
Lavella's Blood Red Road "Tegan", naaras


Doriksen poikaset

Lavella's The Lion King, urosLavella's Beauty and the Beast, naarasLavella's Oliver & Company, urosLavella's The Jungle Book, naaras2 kommenttia:

  1. En taas kestä miten söpöjä on mustat tukkapuput tuolleen hiukan isompinakin. Pienet pupuset on tietenkin aina söpöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeh ne ovat niin mainioita! Jälleen olisi pari mustaa tukkapoikaa vailla koteja vinkvink :D

      Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni