tiistai 28. maaliskuuta 2017

Ulkokisoissa ja Ravan lapsukaiset

Lauantaina kilpailtiin ensimmäiset ulkokisat Turun Kupittaalla ja menestyksekkäästihän siellä meni!
Kilpailuun ilmoitin mukaan Gian pituuteen, Milanin, vaikeaan mutkaan ja pituuteen, Björnin helppoon suoraan ja pituuteen, Lokin pituuteen ja Tattiksen, Ferenon ja Lynan helppoon suoraan. Kilpailupalkailla harmikseni huomasin, että Loki oli jäänyt kotiin. Ette arvaa kuinka paljon otti päähän, kun ei vieläkään päästy hyppäämään sitä pituushyppyä!

Päivä aloitettiin vaikealla mutkalla. Milan oli ollut vaihteeksi hurjissa kiimoissa koko viikon, kisapaikalla aivan turvoksissa ja illalla valeraskailut... Vaikea sujui ihan okei. Vaikeimmat ja pisimmät esteet hypättiin hienosti, mutta sitten se perinteinen tipuettiin pysty ja tuupattiin yhdestä esteestä alin puomi sijoiltaan. Noh, eiköhän kesän aikana saada vielä se viimeinen klassaus eliittiä varten!
Vaikean jälkeen oli helppo suora ja siinä hyppäsi kaikki minun kisaikäiset nuoret. Ja ylpeä saan olla jokaisesta, kaikki menivät niin hienosti! Laitan alas videot jokaisen radoista, niin näette vielä näiden kaikkien ihanat hypyt!
Björn meni tasaisesti puhtaasti kummatkin kierrokset, saaden viimeisen klassauksen. Fereno hyppäsi ensimmäisen kierroksen puhtaasti ja toisen yhdellä virheellä, saaden myös viimeisen kalssauksen. Lyna hyppäsi molemmat kierrokset yhdellä virheellä. Tattis hyppäsi ensimmäistä helppoa suoraansa ja samalla toisia kilpailuita(edelliset hypätty lähes vuosi sitten). Tauosta ja vähäisesti treenistä huolimatta ensimmäinen keirros puhtaasti ja toisella yksi hassu virhe!

Viimeisenä luokkana oli sitten pituushyppyt. Mulla oli vähän hassu fiilis, kun sitä Lokia ei oikeasti ollutkaan mukana, olin jotenkin mieleltäni niin valmistautunut sen hypyttämiseen. Hyppäsin kuitenkin perus pituutta Björnen kanssa kokeilumielessä 100cm asti. 
Eliitti pituudessa hyppäsi Milan ja Gia. Kummatkin hyppäsivät upeasti tämän vuoden ensimmäiset pituushypyt Gia 180cm ja Milan 210cm!

Seuraavat estekilpailut mihin suunnataan ovat lauantaina Halikossa, eli ihan tässä lähellä jälleen. Sinne otan varmaan pari eliitti kania, Lokin hyppäämään ensimmäistä vaikeaa suoraansa ja samaten Björnin ja Ferenon hyppäämään heidän ensimmäistä keskivaikeaa suoraa.

       

Toivottavasti olette käyneet Suvin blogista kurkkimassa uusimpia postauksia Ravan poikasista, sillä tänne kuulumisia heistä tulee hieman hitaammin. 
Kummatkin Ravan pojat voi mainiosti! He olivat pääseet viikonloppuna videollekkin, eli kurkatkaapa se tuosta alta. Sijotuskoti tekee varmasti näitä videoita lisää, eli kannattaa vilkuilla tai ihan tilaillakkin tuota Suvin kanavaa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni