sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Karvajänöjen nimet!

Mulla odottaa useampi postaus julkaisemiseen asti pääsyä, mutta aloitetaan nyt tällä tämän viikon poikaskuulumisilla! 

Zaidan poikaset tulivat neljän viikon ikään ja nyt onkin hyvä julkaista heidän nimet. Koska poikue on iso, piti löytää sellainen teema, jossa on valinnanvaraa. Niinpä tämä poikue on nimetty Siperian pienien paikkojen mukaan, minkään näköistä ongelmaa valinnanvaran suhteen ei siis ollut! 
Koko poikueelle kuuluu oikein hyvää ja silmissähän nuo kasvavat! Vähitellen alkaa jo näkyä pieniä ripauksia luonteenpiirteistä ja ne varmasti voimistuvat rutkasti tulevien viikkojen aikana. Ensimmäinen mahdollinen kiinnostunut tuleekin jo ensi viikolla katsomaan heitä ja tietysti toivon, että tulevina viikkoina tulisi lisää kiinnostuneita katsomaan näitä persoonallisen näköisiä pikkujänöjä!

Kun toiset poikaset ovat puolivälissä matkaa luovutusikään, niin Tamin poikaset tulevat jo siihen. Ensi viikolla nämä poikaset tulevat 8 viikonikään ja perjaatteessa alkavat olemaan valmiita muuttamaan maailmalle. Olen jo pitkään seurannut tiiviimmin yhtä tämän poikueen poikasta ja nyt alan olla aika varma, että Time Machine jää kotiin. Kahdelle muulle kiinnostuneelle on löytynyt myös mielestäni sopivat poikaset. Toinen km japsi viitta naaraista voisi etsiskellä sitä omaa estehypystä kiinnostunutta kotia, sillä kolmannesta kiinnostuneesta ei ole kuulunut nyt ollenkaan mitään.

Kuka heistä on sinun suosikkisi?

Zaidan poikaset

Lavella's Vertikos, uros

 Lavella's Sugot, naaras

 Lavella's Narym, naaras

 Lavella's Ust' Chaya, naaras

 Lavella's Volodino, uros

 Lavella's Inkino, naaras

 Lavella's Togur, naaras

 Lavella's Kindal, uros
Tamin poikaset

Lavella's Time Travel, uros

 Lavella's Timeline, naaras

 Lavella's Time Machine, naaras

 Lavella's Time Is Now, naaras


6 kommenttia:

 1. Kaikki poikaset ovat niin suloisia ettei niistä voi valita suosikkia 😍Ne näyttävät niin rohkeilta ja uteliailta 😊 Oletko muuten tehnyt postausta liittyen kanin pitämiseen sisälemmikkinä? Sellainen olisi mielenkiintoinen lukea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi! :)
   Olen miettinyt ja meinasin sellaisen toteuttaa talvella, kun mulla asui muutama kani sisällä. Kokemusta kanien pidosta sisällä, niille rakennetuissa tiloissa ja ulkona on useilta vuosilta, eli jokaisesta näistä on mahdollisuus toteuttaa postaus. Kenties kimppaoistaus voisi olla yksi vaihtoehto, vertailla vähän plussia ja miinuksia. :)

   Poista
 2. Niin ihanaa kanit😍 ja kuvaajakin osaa asiansa👍. Terveisin Barbro

  VastaaPoista
 3. Sugot ja Togur on kyllä ihan mun lemppareita Zaidan poikueesta, niin suloisia! Onko Zaidan naaraita vielä vapaana? :)
  - Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, he ovat suloisia kyllä :)
   Perjaatteessa ju, naaraista voi kysellä.

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni