keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Uusi ulkoasu!

Tiedättekös mitä? Tänään tämä pieni ikuisuusprojekti on valmis! Saan ilokseni julkaista vihdoin blogiin uuden ulkoasun!
Jotenkin niin hassua, kun blogin alkuaikoina tuli ulkoasua uudistettua koko ajan, pitkin vuotta. Näin siinä tosiaan käy, kun varsinainen opiskelu loppuu ja siirtyy opiskelu-työelämä-opiskelu akselille. Ei kauhean montaa harrastusta pysty enää ylläpitämään. 

Tätä ulkoasua oli ihana tehdä, sillä pääsi sukeltamaan niihin vanhoihin nostalgisiin fiiliksiin. Lisäksi tämä kohentaa mieltä aivan suunnattomasti, taas yksi työnalla oleva projekti vähemmän!

Aloitin tämän ulkoasun teon vuoden vaihteessa Norjassa ja olin sen kanssa hyvässä vauhdissa, kunnes palasin Suomeen ja mätkähdin arkeen. Alkuviikosta tarjoutui vihdoin vapaa hetki ja sain fiiliksestä kiinni. Ei kauaa mennyt, niin ulkoasu oli työstetty loppuun. Hienosäätöä riittää, mutta tarpeeksi valmis tämä on julkaisua varten.

Halusin tähän ulkoasuun jotain erilaista, jotain sellaista mitä en ole aiemmin kokeillut. Tämä uuden kokeilu näkyy jo mallissa, jollaista en ole ennen käyttänyt. Lisäksi en ole koskaan aiemmin syttynyt kuvien kehystämiselle, mutta nyt tuli mielenkiinto kokeilla sitä. Katsotaan kyllästynkö, vai saavatko olla noin seuraavaan ulkoasuun asti.
Bannerista halusin suht simppelin, mutta sellaisen, että siinä on korostettuna jokaisen yksilön merkitys minulle. Aluksi tuntui todella täydeltä tehdä banneri näin, mutta en halunnut lähetä päättämään kuka jää pois. Tässä kohtaa se oli kaikki esille tai sitten ei ketään heistä.


ps. Puhelimen ja tapletin täysversiossa banneri ei näy kokonaa. Muuten kaiken muun pitäisi toimi ihan normaalisti.

Mitä pidät uudesta ulkoasusta?8 kommenttia:

 1. Aivan superhieno!!!!!!! Miten edes osaat tehdä noin hienoja!?!?
  -Karamellikanit (Instagramista)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Melkein kuka vain pystyy tekemään hienoja ulkaosuja, kun lähtee tekemään. Tekemällä oppii parhaiten. :)

   Poista
 2. Inan voisi pienentää, kun ei tosiaan edes läppärillä näy kokonaan. Sillain kertavilasulla on ihan ok näinkin, mutta vakkarikävijänä vähän häirihtee kun venskun nokka jää jonnekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos palautteesta! Blogin päätarkoituksena on saada kuviani esille, siksi pyrin pitämään leveyttä ihan maximissa.
   Jotta sinulla saadaan ulkoasu toimimaan mielekkäästi paina ctrl ja sen jälkeen miinus(-) pohjaan. Näin saamme ongelman ratkeamaan helpoiten. :)

   Poista
 3. Tosi hieno!!!
  Osaat kyllä!

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni