torstai 8. kesäkuuta 2017

Pari viikkoa luovutusikään

Viikonloppuna tulee jälleen yksi viikko lisää ikää Zaidan poikasille. Muutama viikko sitten mietin vielä, että löytyykö näistä poikasista yhtään kiinnostuneita, kun ei alkuun tullut lähes yhtään kyselyitä. Tämä asia on kuitenkin korjaantunut ja nyt näyttäisi siltä, että kaksi uroksista on enää omia kotejaan vailla. Molemmat sopivat hyvin lemmikkikoteihin, mutta toinen heistä voisi tietsyti olla ihanteellinen myös estehypystä kiinnostuneelle. 
Poikaset pääsivät pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa ulkoilemaan yhdessä Zaidan kanssa. On valloittavaa katsoa, kun kahdeksan pupunpoikasta juoksee, pomppii ja kiipeilee ympäri ulkotarhaa. Todennäköisesti lähiviikkoina joudun jakamaan poikueen kahteen porukkaan, sillä Zaidan asumus alkaa käymään emälle ja kahdeksalle poikaselle hieman ahtaaksi. Uskon, että tästä huolimatta ulkoilemaan he pääsevät vielä yhtenä porukkana. 

Zaidan poikaset


Lavella's Vertikos, uros

 Lavella's Sugot, naaras

 Lavella's Narym, naaras

 Lavella's Ust' Chaya, naaras

 Lavella's Volodino, uros

 Lavella's Inkino, naaras

 Lavella's Togur, naaras

 Lavella's Kindal, urosTamin poikaset ovat ylittäneet 8 viikon iän ja yksi heistä lähtikin jo omaan perheeseensä. Loput kolme pitävät vielä seuraa Tamille. Poikueen ainoan uroksen oli tarkoitus muuttaa estehypystä kiinnostuneeseen kotiin, mutta tähän perheeseen muuttikin vielä luonani hengaillut Sammyn poikueesta oleva uros valkokorva. Näin ollen Time Travel etsiskelisi estehypystä kiinnostunutta kotia. Olemukseltaan tuo uros on hyvin ryhdikäs, seurallinen ja kiltti. Ulkomuodoltaan myös hyvän mallinen estehyppyä ajatelle. Tamin ja poikasten isän suvusta löytyy todella paljon ihania estekaneja, luonteen kuin hyppyominaisuuksienkin puolesta. Tästä siis lupaavan oloinen uros estehyppyyn ja lemmikiksi, todella kivalla luonteella varustettuna! 

Tamin poikaset

Lavella's Time Travel, uros
 Lavella's Timeline, naaras
 Lavella's Time Machine, naaras

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni