sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

SKH:n toiminnan starttaus!

Viime viikonloppuna oli Suomen Kanihyppääjät ry:n ensimmäiset estekisat. Multa kysyttiin jo kesän alussa haluanko olla vastuuhenkilönä heinäkuussa pidettävässä kesäkilpailussa ja kyllähän se minulle sopi. Olen ollut niin monia kilpailuita järjestämässä, että tullut homma todella tutuksi. 
Jälkeenpäin tajusin, että seuraavana viikonloppuna on Särkisalo-päivä, jonne olin sopinut myös olevan vastuuhenkilönä. Molemmat tapahtumat eivät olleet ihan pieniä peruskisoja, sillä ensimmäiset kilpailut pidettiin Lohjalla yhdessä Suomen Lemmikkikanit ry:n kanssa. Toiset kilpailut olivat yhtenä ohjelmanumerona kylätapahtumassa. Järjesteltävää ja suunnittelua tosiaan riitti, mutta onneksi yhdistystoiminnassa on se hyvä, ettei ole koskaan yksin. Jos kilpailuita lähtee vastuuhenkilöimään ei tarvitse kaikkea touhuta yksinään, voi koota hyvin työporukan ja sopia mitä kukin tekee. Mikä tosiaan isomman tapahtuman yhteydessä on todella suotavaa!

Kummatkin kilpailut olivat menestys! Lohjan kilpailussa oli todella paljon kanipuolen ihmisiä ja estekilpailuihin saatiin vielä kilpailupäivän aamunakin paljon lisää osallistujia! Ihmisillä oli selvästi mukavaa, ilmapiiri oli rento ja monella riitti juttua saman henkisten ihmisten kanssa. Mulla oli myös pitkästä aikaa valjaita ja hihnoja myynnissä, ne meni kuin kuumille kiville! Toivotaan, että mulle siunautuisi pian sellainen hetki, että saisin taas tehntyä noita lisää.
Kaiken muun ohjleman ohessa pääsin tietysti toteuttamaan sitä parasta, eli menemään kanien kanssa radoilla. Tulokset olivat heiltä todella vaihtelevia, mutta jokainen kyllä yritti parhaansa. Kaneja selvästi häiritsi vieressä ajelevat autot ja korvissa humiseva tuuli. Tunsin heidän olevan vähän väliä valppaina ja varuillaan. 

Eilen vietettiin Särkisalo-päivää ja ei jukra! Tänä vuonna missään kanitapahtumassa ei ole tainnut olla noin suurta yleisöä ja huippumenoa, mitä eilen oli. Kilpailuiden lisäksi paijauspupu piste, yleisöhypytys, arvonta ja Janitan saksanjättischeckit vetivät runsaasti ihmisiä puoleensa. Jos Lohjan jälkeen olin aivan fiiliksissä, niin eilisen jälkeen fiilikset olivat kymmenkertaiset! 
Saatiin todella hyvin tähdättyä eliitti siihen hetkeen, kun yleisöä oli eniten. En käsitä miten meidän kanitkin olivat ihan mukana ja näyttivät parhaimpia loikkiaan. Puolenpäivän aikaan pidettiin mini luokka, jossa hyppäsi usemapi aloitteleva kisakani ja tämän jälkeen saatiin mukavasti vielä jälki-ilmoittautumisia helppoon suoraan. Sitä ennen pidettiin kuitenkin  vaikea ja keskivaikea suora. Päivä saatiin päätökseen puoli kolmen aikaan, missään kohtaa ei tosiaan hosuttu tai pidetty hillitöntä kiirettä. Edettiin sujuvalla, mutta rennolla tahdilla!

Suuri kiitos kaikille mukana olleille ja jokaiselle jotka auttoivat, ei tosiaan oltaisi ilman apua saatu mitenkään noin toimivaa päivää aikaan. Ensi vuonna varmasti uudestaan!

Lavella's Under the Never Sky "Lyna"
Lavella's Äly ämpäriin Frede "Fereno"Lavella's Antarctica "Teresa"

Lavella's Africa "Lennar"

Lavella's Lost wind "Milan"


Lavella's Star Gianfar "Gia"


Lavella's GT CH November "Ra"

Lavella's Hologram "Sammy"

Lavella's Blood Red Romance "Tamara"
Jaqu3 kommenttia:

 1. Oi vitsi miten hienoja nuo valjaat :) Jos myyntiin tulee Y mallisia niin ehdottomasti ollaan ostojonossa!

  Itse olin SKH:n kisoissa Jurvassa ja siellä oli ihana ilmapiiri sekä hienoja kaneja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Noita tulee varmasti myyntiin, kun vain ehdin tehdä myyntiin asti. :)

   Se on kyllä ihanaa, kun nyt saatu kisoja muuallekkin kuin vain etelä-suomeen!

   Poista
 2. Hienosti näytti menevän kisoissa!

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni