perjantai 10. marraskuuta 2017

Karvarajat

Viikon päästä näihin aikoihin uurastetaan Salon Astrum-keskuksessa näyttelyiden ja estekilpailun pystytyksen parissa. Tämä tapahtuma on tuottanut hieman päänvaivaa, sinäänsä kaikki muu on mennyt hyvin, mutta estepuoli on harmaannuttanut hiuksia urakalla. Avaan vähän tilannetta, eli esteille tarkoitettu alue on pieni ja ofc luokat pitää laatia sen tilan mukaan. Kutsun käydessä hyväksyttävänä hallituksessa, luokkia oli muutettu ja tapahtumaan ollaan nyt järjestämässä luokkaa jota ei mahduta hyppäämään kyseisessä tilassa. Useista yhteyden otoista huolimatta, tätä aisaa ei ole korjattu ja mielenkiinnolla nyt nähdään mitä tapahtuu. Todella turhauttavaa tälläinen toiminta.

Kävi miten kävi tuon isoimman luokan kanssa, kisataan tapahtumassa varmasti noita pienempiä luokkia. Ilmoittautumisaikaa on maanantaihin saakka, eli kaikki halukkaat mukaan vain! Olen palkintovastaavana tilannut hienot teemaruusukkeet, kunniamainintoja, palkintopellettejä ja sponsoripalkintoja on tiedossa myös!

Muistakaa myös ilmoittautua lemmikkikani näyttelyyn, siihen ilmoittautumisaika menee umpeen sunnuntaina! Olen viemässä myös itse pitkästä aikaa kaneja näyttelyyn. Nuoremmat belgianjänikseni Jaqu ja Zaida ovat arvosteltavana ulkopuotoluokassa. Kun ilmoitin kaksikon näyttelyyn elin siinä toivossa, että kummankin karva ehtii vaihtua kauniiksi ja kumpikin on sitten hienoina näyttelyä varten. Noh, näin ei käynyt ja molemmat näyttävät ööh, oih voih, hyvin hyvin karvanvaihtoisilta. Aina ei voi tosiaan onnistaa, mutta kai tämä antaa syyn ilmoittautua joskus vielä uudestaan näyttelyyn!

Jaqu
Zaida

Olipa kiva kun tänään aurinko pilkahti ja saatiin nauttia leudosta säästä! Kanit tietysti saivat ulkoilla ja hypytin myös hieman kaneja. Isompia luokkia kisaavien kanien kanssa on kulunut taas aivan liikaa aikaa edellisestä hyppykerrasta, mutta hyvin nuo onneksi muistavat mitä tehdä kun este on edessä.

En varmaan ole ainoa joka odottaa malttamattomasti poikasia Milanille ja Teresalle? Mennään jo toista-kolmatta kuukautta eikä mitään kuulu. Molempia neitejä olen astuttanut varmaan kymmenen kertaa, eikä vain tule mitään. Aina välillä vaikuttaa siltä, että no nyt on edes toiselle ilmestynyt vauvamahaa, mutta viikonpäästä se katoaa... Alkaa muistuttaa hieman viime vuotista shittiä. Mitä on naarailleni tapahtunut, aina ennen on voitu poikaset saada vaikka keskitalvella? Mutta enää ei voida edes syksyllä tulla kantaviksi? Ota näistä selvää. Jatkan yrittämistä, hyvää saa taas odottaa, mutta kyllä odotus taas jossain kohtaa palkitaan!

4 kommenttia:

 1. Belgianjänikset on kyllä vaan niin kauniita <3
  Ja jos saa ehdottaa niin tekisitkö joskus (ellet ole jo tehnyt) postauksen kanien ruokinnasta? esim. mikä pellettimerkki on hyvä ja mitä tuoreita voi antaa :). Itsellä ideat alkaa loppumaan tuoreiden syötössä kun ei oikein mikään kelpaa pupuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäänsä ruokintaa on aina vähän väliä esillä, mutta mitään varsinaista juttua en ole lähtenyt koskaan tekemään. Eli uskon ruokintapostauksen vielä ilmestyvän!

   Poista
 2. Astrum-keskuksessa nähdään ! Valitettavasti en itse kumpaakaan kania sinne tuo, mutta aivan mahtavaa päästä näkemään meininkiä siellä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että olet edes tulossa käymään! Ensi kerralla sitten kanit myös mukaan. :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni