keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Poikaspäivitystä videon kanssa!

Viime viikolla pitkä odotus päättyi, kun Milan viimein synnytti. Poikasia syntyi kaiken kaikkiaan viisi, kolme naarasta ja kaksi urosta. Valitettavasti näistä kaksi, yksi uros ja yksi naaras olivat syntyneet reilusti pesän ulkopuolelle ja kylmettyneet. Kolme poikasista oli onneksi lämpimästi pesässä. Huolta kuitenkin toi, ja tuo tietysti edelleen, yksi muita pienempi poikanen.

Tänään Milanin poikaset ovat päälle viikon ja voivat todella hyvin. Olettaisin kahden, nyt kovin ruskeasoopelin näköisen, olevan luonnonsoopeleita, lisäksi toinen heistä on viittakuvioinen. Poikasista pienin on (punavahvisteinen) luonnonkeltainen viittakuvio.

Ennen Milanin poikasten syntymää tarkoitus oli rajata Teresan ja Tatin poikaset kopin alimpaan tasoon. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, sillä he osaavat jo hypätä alakerrasta keskikerrokseen ja kerrosten välinen korkeushan ei ole kuin vaivaiset 45cm...  Varsinaisia estekanin alkuja siispä! Tästä suunnitelman muutoksesta huolimatta yhteiselo on sujunut hyvin ja Milanin pienet poikaset saavat kasvaa rauhassa, vaikka hulinaa ympärillä riittääkin!

Nappasin yhtenä päivänä nämä vanhemmat poikaset mukaan sisälle ja kuvasin heistä pieniä video klippejä. Rallittelua riitti, eikä kamerakaan meinannut pysyä aina perässä!


4 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni