sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Vieras Norjasta!

Maanantaina minua odotti kanilassa lauma iloisen innokkaita kaneja, yksi heistä oli Dane! Mun ollessa reissussa, Dane oli saapunut Norjasta visitille Suomeen. Saamme nauttia Danen seurasta pääsiäiseen asti, jonka jälkeen tämä poju palaa takaisin Norjaan.
Jotkut ovat voineetkin jo syksystä aavistella Danen vierailun, sillä kotisivuilla on ollut esillä luonnos Danen ja Lynan poikueesta. Poikue ilmoitus on nyt päivitetty ja tämä kyseinen poikue laitettu aluilleen. Jos kaikki menee suunnitellusti, saamme kuukauden päästä lupaavia esteristeytyspoikasia! Olenko ainoa joka ei malta odottaa?

Ne kuulumiset mitä olen Danesta saanut, hänellä on elämä rullaillut hyvin Norjassa. Reilu vuosi sitten Dane siirtyi Tonjelle kisattavaksi ja tuo päätös osoittautui hyväksi. Dane on klassautunut eliitti suoralle, muutamaa klassausta vaille eliitti mutkalla ja yhden seirtin päässä korkeuden champion tittelistä! Suomessa Dane ei olisi ikinä päässyt näin pitkälle, näin lyhyessä ajassa, sen verran vähemmän meillä kisataan nykyisin.

Jälleen näkeminen Danen kanssa oli varsin ihana. Lähdimme auringon noustessa ulkoilemaan ja hän sai olla täysin vapaana. Luonteeltaan hän on juuri sellainen, ettei tuo vaapaana olemisen taito kyllä helposti katoa. Hän kulki nätisti kanssani, tuli luokse ja osoitti selvää kiintymystä. Otin ulkoilun yhteydessä kuvia ja tällä kertaa myös muutamat videot, jotka löytyy kuvien jälkeen.
Seuraavana päivänä kokeilin Danen kanssa myös hieman estehyppyä. Viimeksi olen häntä hypyttänyt niin kauan sitten ja silloinkin hän oli vielä keskenkasvuinen murkkunassukka. Nyt valjaissa liikkui taitava aikuinen kani! Otin myös näistä muutamasta hypystä videot talteen.

Lavella's Sounds like thunder "Dane"Julkaisen tähän postaukseen myös yhden vanhemman videon Sugotista ja uudemman videon Togurista. Heistä on kasvanut niin ihania hyppääjiä ja tiedättekös, nyt vähitellen minun pitäisi päättää kumman heistä pidän! Päätöksestä tulee hyvin, hyvin vaikea.4 kommenttia:

  1. Wow noi kuvat on ihan uskomattoman kauniita, ja Dane on niin kauniina ♥

    https://tahtienloistetta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Täyttä kultaa vaikuttais olevan Danen luonne! Aivan mainio kaveri!

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni