torstai 8. maaliskuuta 2018

Nuoret jänöt pellolla!

Kotona kasvavat Teresan ja Tattiksen poikaset tulivat tällä viikolla 10 viikon ikään. Edellisestä postauksessa saimme lukea heidän veljensä Leevin kuulumisia ja nyt olisi vuorossa kuulumisia näiltä kotona olevilta poikasilta. Viime kerralla heistä postatessa, poikaset olivat pääseet ulkoilemaan ensimmäistä kertaa vapaana. He ovat pääseet sen jälkeen muutamia kertoja uudelleen pihalle ja tässä postauksessa kuvia viimeisimmältä ulkoilu kerralta. 

En varmaan koskaan voi lopettaa ihmettelyä siitä, miten nopeasti kanilapset kasvavat! Nämä pikkujänöt kasvavat silmissä ja selkeän eron huomaa myös viime kertaisiin kuviin nähden! Ulkoilut ovat myös sujuneet heidän kanssaan hyvin. He ovat ensimmäisestä kerrasta lähtien osanneet ulkoilla hyvin nätisti, pysyvät lähettyvilläni ja tulevat hyvin luokseni.

Viime viikonloppuna poikueen leppoisinta tapausta eli Niciaa käytiin katsomassa. Näillä näkymin hänelle on nyt koti tiedossa, jonne hän muuttaa tulevien viikkojen aikana. Kodissa ei ole ennestään muita kaneja, minkä uskon näin alkuun olevan todella hyvä. Nicia pääsee kasvamaan huomion keskipisteenä.
Tattiksen poikueesta Momo saa jäädä luokseni kasvamaan. Hänen kohdallaan katsotaan rauhassa millainen hänestä kasvaa ja jääkö hän pysyvämmin luokseni. 
Sitten on Terror ja Dratini, joille en muuten ole vieläkään keksinyt osuvia kutsumanimiä. Nämä kaksi ovat edelleen hyvin lupaavat estehyppyä ajatellen. Heidän luonteistaan löytyy todella hyviä piirteitä. Terror on aina ensimmäisenä paikalla, hyvin päättäväinen, huomiota hakeva ja seurassani viihtyvä kani. Dratini on lempeämpi, mutta samaan tapaan hyvin kiinnostunut kaikesta ympärillä tapahtuvasta ja viihtyy myös hyvin seurassani. Voiko näiden väliltä edes valita? Ehkä odotan suosiolla sitä kyselyä kilpailemisesta kiinnostuneelta kodilta ja katson sitten ostajan kanssa yhdessä kumpi jää ja kumpi muuttaa.

Lavella's The Tower of Terror


Lavella's Red Kangaroo "Momo"

Lavella's The Legend of Dratini

Lavella's The Volcanic Panic "Nicia"

2 kommenttia:

  1. Niin ihanaa seurata poikasten kehittymistä ja kasvua tämän blogin kautta. Eli kiitos, kun päivittelet kaikkea poikasista. Upeita kuvia jälleen kerran! <3

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni