sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Paljon valkokorvaa!

Kuutan poikaset ovat avanneet silmänsä ja saavuttaneet kahden viikon iän! Otin heidät aamulla ensimmäistä kertaa kunnolla kuvattavaksi ja voi miten ihmeissään he olivat. Valokuvaus tuokio oli todella ripeä, sillä ovathan he edelleen kovin pieniä ja tarvitsevat paljon unta kasvaakseen. Ajatella, että ei enää kauaa niin he lähtevät käyskentelemään kunnolla ulos pesästä. Jännä nähdä mitä Efy ja Vitani meinaavat kun kahdeksan Kuutan pienokaista lähtee temmeltämään heidän kopissaan. 

Alla yksittäiskuvat jokaisesta poikasesta ja kaksi otosta koko poikueesta. En muistanutkaan kuinka haastavaa ryhmäkuvan ottaminen on isommasta poikueesta! Onneksi jokunen otos sentään onnistui.

Kuutan poikaset


keltamusta japanilainen valkokorva, uros
luonnonkeltainen valkokorva, uros
keltamusta japanilainen valkokorva, uros
kaneli(?) otter valkokorva, uros
keltamusta japanilainen valkokorva, uros
keltamusta japanilainen viittakuvio, uros
luonnonkeltainen valkokorva, naaras
keltamusta japanilainen viittakuvio, naarasLynan poikaset ovat saavuttaneet yhdeksän viikon iän. Kaikki poikaset ovat kasvaneet todella hyvin ja valmiita vähitellen maailmalle. Tänään heistä kaksi muuttaa omiin koteihinsa, kolmas lähtee sitten SM kilpailuista. Kotiin kasvamaan jää urokset Cris ja Kongo. He vaikuttavat vallan lupaavilta ja Kongo varsinkin hyvin luonteikkaalta. Hän on viimeisen parin viikon aikana aiheuttanut aina välillä poikasten keskuudessa kärhämää, varsinkin ulkoilun yhteydessä. Katsotaan rauhoittuuko tilanne, kun poikue koko pienentyy vai siirretäänkö Kongo jo ihan omilleen asumaan. 

Tämä Lynan ja Danen poikue on ollut vauhdikas poikue. Jokaisella poikasella tuntuu olevan hurjasti energiaa ja rohkeutta. Voisin kuvitella, että tämän poikueen kaikista poikasista tulee jonkin tasoisia estehyppääjiä. Jos oikein hyvin käy, päästään mahdollisesti kaikkia poikasia näkemään kisaradoilla. Toivotaan sitä! 

Lynan poikaset

Lavella's Bring On the Thunder "Kongo", utos


Lavella's The Last Light "Cris", uros

Lavella's Locking Up the Sun, uros

Lavella's Waiting For the Rain, naaras

Lavella's Thunderborn, naaras


2 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni